Amenda nedreapta? Contacteaza un avocat online

            Atunci cand consideri ca ai fost neindreptatit de autoritati si ai primit o amenda contraventionala fara sa fi gresit, poti sa contesti aceasta amenda. Daca ajungi in instanta, cel mai bine ar fi sa apelezi la ajutorul unui avocat online, asta pentru ca nu vrei sa pierzi foarte mult timp cu intalniri fizice, mai ales daca suma nu este foarte mare. Totusi, si daca vorbim despre o suma mica, nu este corect sa iti fie aplicata o amenda daca nu ai incalcat legea, asa ca nu renunta la drepturile tale si fa toate demersurile necesare.

Cum poti contesta o amenda?

            Contraventiile se sanctioneaza cu avertisment sau cu amenda. De exemplu, in cazul in care parchezi ilegal esti pasibil de amenda, conform legii. Totusi, in cazul in care consideri ca ai fost neindreptatit si ca locul pe care ai parcat era legal, insa autoritatile au constatat altceva, e dreptul tau sa contesti amenda.

            Indiferent de suma de bani despre care e vorba e bine sa iti cunosti si sa iti aperi drepturile, iar pentru asta poti sa angajezi un avocat contraventii care, daca situatia este intr-adevar de partea ta, te va ajuta sa treci cu bine peste un eventual proces. Partea buna atunci cand te hotarasti la apelezi la sprijinul unui avocat specialist in acest domeniu este ca poti sa soliciti si daune daca e cazul, astfel ca prejudiciul tau va fi recompensat pe cale legala. Singur nu vei reusi sa duci un astfel de proces la bun sfarsit deoarece e posibil sa nu intelegi legile sau sa nu indeplinesti formalitatile.

Cu un avocat online nu exista timp irosit

            Daca te afli in situatia in care ai primit o amenda si decizi sa o contesti impreuna cu un avocat, probabil ca deja te gandesti la cat de complicat si de costisitor va fi totul. Din fericire, in prezent ai la dispozitie platforme online prin intermediul carora poti gasi un avocat care sa iti ofere consultanta telefonic sau prin intermediul unor aplicatii, fara sa fie nevoie sa pierzi timp in trafic sau cu intalniri fata in fata. Oriunde te-ai afla poti sa te bucuri de sedintele de consultanta. Despre aceste platforme poti sa afli mai multe informatii pe agerpres.ro.

            Avocatul care ofera servicii juridice online va reusi sa te ghideze pe tot parcursul procesului in asa fel incat sa aiba la dosar documentele si dovezile importante pe care te bazezi. Amenda contraventionala, indiferent de suma acesteia, nu trebuie platita daca tu consideri ca nu ai comis greseala pentru ca ai fost sanctionat. Impreuna cu un specialist in stiinte juridice vei reusi sa demonstrezi adevarul si nu vei fi nevoit sa platesti taxe inutile.

            Odata ce ai ales avocatul cu care vrei sa lucrezi in regim online, te bucuri de urmatoarele avantaje:

  • Promptitudine;
  • Tarife obisnuite, fara diferente fata de onorariile cerute pentru consultanta juridica fata in fata;
  • Cheltuieli mai mici pentru ca nu platesti deplasari si mese;
  • Timp economisit;
  • Flexibilitate;

Asadar, o optiune optima pentru a-ti demonstra nevinovatia in instanta este aceea de a alege serviciile unui avocat cu experienta in domeniul contraventilor. De asemenea, pentru a evita timpul pierdut ai acum la dispozitie varianta de consultanta juridica online, o modalitate moderna prin care te bucuri de aceleasi beneficii ca si in cazul consultantei clasice, fata in fata. Chiar daca esti plecat din localitate sau din tara, avocatul va fi la un telefon distanta, adica orice situatii pot sa apara esti sigur de faptul ca un profesionist iti este alaturi si ca sansele tale de castig sunt semnificativ mai mari. Apeleaza la serviciile unui avocat care sa iti reprezinte interesele si sa se dedice cazului tau pentru a termina cu bine orice proces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *