Cercei argint – Ultimele noutati pentru ultima luna din an

cercei argint

Soseste luna decembrie despre care stim inca de pe acum ca va fi una plina de evenimente, cu seri in familie, intre prieteni, iar multe dintre ele si mondene. Iar o perioada atat de diversificată cere automat o colecție la fel de diversificată de accesorii. Pentru a face fata cu brio sezonului de iarna, brandul Ioana Preda aduce o serie noua de cercei argint, alesi clar in favoarea cerceilor cu pietre pretioase puternic cromatice in acest interval de timp.

Cu modele noi si originale, cu tendinte de a incerca designuri cat mai diferite si de a experimenta in arta bijuteriilor, site-ul ioana-preda.ro isi largeste oferta de cercei argint. Pentru sarbatorile de iarna, va recomandam cerceii cu tematica “Cercei Argint My Angel”, “Cercei Argint Hariel” sau “Cercei Argint Pink Angel”, toate aceste modele fiind noi pe piata. Iar pentru o atmosfera mai putin familiara unde nu predomina neaparat o asemanare intre bijuterii si venirea lui Mos Craciun, ne-am gandit la cerceii lungi “Mabel”, cerceii rotunzi “Mina S” sau “Mora”, catalogati in recenzii ca fiind simpli si de efect.

Asadar, puteti incerca niste cercei minimalisti precum “Cercei Argint Full Circle” sau “Tess” cu zirconzii mici fatetate si taietura in diamant pentru o tinuta mai mult sau mai putin oficiala. Exista, insa, si modele in ton cu Craiasa Zapezii, pentru un stil ambitios si, la nevoie, abundent, cu cristale. Va prezentam noii “Cercei Argint Kalista”, “Olympea” sau “Triunghiul 3 Mobil”, mai ales daca apelam si la tinute speciale, dar nu numai. De asemenea, Ioana Preda tine cont si de tipul fetei fiecarei femei, de unde si gama atat de diversificata. De exemplu, pentru fetele rotunde se stie ca cei mai potriviti sunt cerceii lungi, iar pentru maxilare si linii proeminente sunt numai buni cerceii rotunzi cu linii curbe si quartz.

Si, fara doar si poate, cumparatorii online beneficiaza de servicii de livrare gratuita oriunde pe teritoriul tarii. Site-ul ioana-preda.ro ofera si siguranta returului, astfel incat clientele se mai gandi pot timp de doua saptamani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *