Nunta cu tematica Lavanda – miros si culoare incantatoare

levantica

Primaverile si verile sunt mai deosebite in preajma mirosului inconfundabil al parfumului emanat de lavanda, iar fotografii cei mai destoinici gasesc in lanurile de lavanda tocmai un prilej si un cadru inedit pentru amintiri de nunta memorabile. Totodata, lavanda a devenit tot mai speciala si datorita impactului vizual pe care reuseste sa il creeze, fiind tot mai integrata in decorurile cu aspect rustic, usor glam.
De la buchetele de mireasa, nasa, coronite si accesorii folosite pentru cavaleri si domnisoarele de onoare, mergand chiar pana si la decorul propriu-zis al salii de evenimente, lavanda poate fi o reteta de succes, la indemana, practica si prea putin costisitoare. Totusi, pentru a completa un decor parfumat, lavanda poate fi integrata inca de la modelul ales pentru invitatiile de nunta. Invitatii de nunta de calitate premium cu model grafic tip levantica ofera o nota eleganta si plina de culoare oricarui decor.
Nuantele placute de mov cu mici accente lila si albastre reusesc sa fie completate cu succes de albul stralucitor si de imprimeurile tip panza de sac sau lemn, combinatia de lavanda cu elemente grafice rustice fiind o reteta de succes pentru orice eveniment. Alaturi de invitatia de nunta cu lavanda, meniurile, numerele de masa, place cardurile si marturiile sunt menite sa contureze o poveste inedita a unui decor fabulos si linistit. De multe ori, lavanda este integrata in cadrul evenimentelor cu aspect usor traditional, asocierea iei cu levantica fiind o combinatie care nu poate da gres.
Fie ca este lavanda uscata sau dimpotriva, proaspata, aceasta poate fi integrata in decorul petrecerii dumneavoastra indiferent de sezon. Papetaria de nunta este conceputa tocmai pentru a se potrivi fiecarui sezon, fie ca este vreme rea sau dimpotriva, foarte placuta.
Reteta de succes pentru o invitatie de nunta cu lavanda tine si de accesorizare, iar aici panglica subtire din satin legata tip fundita este perfecta pentru a completa modelul grafic deja existent. In completare, plicurile speciale sidefate imprimate cu model tip lavanda sunt si ele un succes.
Totodata, decorul creat in jurul papetariei cu aspect de lavanda poate sa fie construit doar la nivel de nuante, culorile pastel fiind foarte usor de asociat cu lavanda. Roz, bleu sau crem, acestea sunt doar cateva dintre nuantele ce pot fi asociate cu usurinta unor seturi complete de papetarie pentru nunta cu imprimeu tip lavanda.
Primavara, vara, toamna sau iarna, oricand puteti aduce culoare la petrecerea dumneavoastra odata ce reusiti sa integrati papetaria de nunta cu tematica lavanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *