Sentimentul dat de un zbor e cel mai tare – cum ar fi sa il faci cadou cuiva drag?

Da, chiar așa, cum ar fi? Există un site de cadouri care te ajută să faci exact acest lucru.

Experimenteaza.ro este un magazin online de cadouri-experiență, creat în 2017, cu scopul de a aduna la un loc o mulțime de experiențe – unele complexe, altele mai exotice, care să genereze o disrupție în ritmul vieții noastre de zi cu zi și de a schimba modul în care alegem să dăruim.

„Îmi doresc ca experimenteaza.ro să fie un reminder constant că e bine să ne bucurăm de fiecare secundă pe care o avem. Că viața, în sine, e un dar ce merită onorat nu doar de sărbători, ci oricând vrem să activăm spațiul sacru al prezenței și al emoțiilor. Un cadou-experiență este o emoție care nu dispare niciodată.”

– ne spune Florin Genet, serial antreprenor și fondator al experimentează.ro.

Zborul cu parapanta este unul dintre cele 500 cadouri-experiență pe care îl puteți găsi pe site; îți oferă un sentiment, minunat, imens de libertate, te ajută să-ți depășești limitele adrenalinei, limitele. Merită să îl dai mai departe spre cineva drag într-o sesiune de parapanta la Brasov. 

  1. E mai sigur decât crezi – practic eșți asistat de un profesionist, nu faci nimic singur. Stai așezat într-o seleta iar echipamentul are o serie complexă de închizători. Suspantele (corzile) care susțîn parapanta au rezistență necesară pentru 300 de kg. În cazul unui incident neplăcut, pilotul de parapanta poate aruncă oricând parașuta de rezervă.
  • Există mai multe “stiluri” de a zbura și e foarte posibil să ai teamă de zborul cu parapanta pentru că ai văzut multe filmulețe cu zborul acrobatic.
  • Este relaxant mai ales dacă nu ești tu pilotul. Din motive de siguranță nu se decolează când vântul depășește 24 km/h.
  • În februarie 2007, în timp ce se antrena în Australia, în New South pentru campionatul mondial de zbor cu parapanta, sportiva germană Ewa Wisnierska, în vârstă de 35 de ani, a fost prinsă în mijlocul unei furtuni de un puternic curent ascendent care a ridicat-o, într-o spirală strânsă, cu viteză ascensională de 20 m/s, până la altitudinea de 9947 m, unde temperatura este de -40 °C. Din cauza lipsei de oxigen, sportiva a leșinat în cursul ascensiunii. După circa o oră, acoperită cu gheață, și-a revenit din leșin la altitudinea de 6900 m, în timp ce cobora cu 30 m/s. A reușit să-și redreseze parapanta și a ajuns în viață la sol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *