Servicii inchiriere auto. Avantaje oferite de compania auto

servicii inchiriere auto

Clientii nostri inchiriaza masini dintr-o sumedenie de motive – calatorii de afaceri, vacante in familie, inlocuiea unei masini aflate in service sunt numai cateva dintre acestea. Indiferent de cauzele care conduc la o astfel de decizie, ei stiu ca au cateva avantaje atunci cand circula cu o masina de la AMS Rent a Car.

  1. Inchirierea unui vehicul de capacitate mai mare, precum un SUV sau un microbus permite calatoria alaturi de un grup mai mare de prieteni sau membri ai familiei. Se poate un drum mai placut decat atat, in zilele de vacanta?
  2. Daca masina ta personala este un model mai vechi, inchirierea uneia pentru calatorii pe distante mai lungi poate conduce la economisirea consumului de combustibil. La AMS Rent a Car, toate masinile noastre au o vechime de maxim trei ani si toate reviziile sunt executate impecabil, pentru a asigura, printre altele, un consum optim.
  3. In cazul in care apare o defectiune a masinii inchiriate, poti beneficia imediat de alta, ceea ce nu iti va afecta vacanta.
  4. In cazul in care calatoresti la o distanta de cateva sute de kilometri, este mult mai confortabil sa ajungi la destinatie cu avionul si sa inchiriezi ulterior o masina. Astfel vei economisi timp pretios.
  5. O masina inchiriata te poate ajuta sa afisezi o anumita imagine in fata partenerilor de afaceri. Un SUV nou, in stare ireprosabila de curatenie, poate fi ceea ce ai nevoie din acest punct de vedere, in unele situatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *