3 motive pentru care barbatii ar trebui sa poarte bratari

Este usor sa spunem ca accesoriile tip bratari barbati nu sunt suficient de masculine, insa inca din epoca preistorica barbatii purtau la mana bratari din oase sau scoici pentru a alunga spiritele rele, iar in Evul Mediu razboinicii si regii din diferite culturi purtau banderole la incheietura mainii pentru a-si marca puterea sau statutul. Astfel putem spune ca, de fapt, barbatii poarta bratari din totdeauna.

Bratarile au evoluat in timp, daca la inceput erau un obiect aducator de noroc, au devenit apoi un marcator de status, iar in prezent acestea sunt un accesoriu modern pentru barbati.

Asemenea ceasurilor, bratarile pot fi purtate zilnic si se pot asorta in functie de tinutele alese. Acestea sunt realizate din diferite materiale, insa cele din argint au o rezistenta mai mare in timp si dau un plus de stil look-ului masculin. O varietate de bratari argint barbati puteti gasi pe site-ul www.bespecial.ro.

Cele cinci puncte enumerate mai jos sunt motivele pentru care un barbat ar putea lua in considerare purtarea unei bratari.

  1. Imbunatatirea unei tinute

Atunci cand o tinuta este mult prea simpla sau anosta, o bratara ii poate da „acel ceva” care ii lipseste. De asemenea, aceasta poate duce un outfit in directia dorita, fie ii confera un plus de eleganta, fie un plus de relaxare.

  1. Un debut pentru o conversatie

Accesoriile interesante vor atrage mereu atentia, putand fi un motiv sau o cale de a incepe o noua conversatie si de a sparge barierele comunicarii.

  1. Asociere instanta

Intr-o lume in care oamenii par sa se uniformizeze, o bratara va pune in evidenta identitatea masculina si va face un barbat sa para mai interesant.

Accesoriile din categoria bratari barbati argint sunt un marcator al masculinitatii ce nu trebuie sa lipsesca din colectia unui barbat modern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *