3 tipuri de ceasuri pe care orice barbat trebuie sa le aiba

Daca noi, femeile, avem o slabiciune pentru pantofi sau genti, ei bine, sunt barbati care au o mare slabiciune pentru ceasuri.  Accesorii fara de care nu pot iesi din casa, dar mai ales in fata carora pot ceda cand le gasesc la reducere. Fapt ce le transforma in cadouri ideale.  Asadar, care sunt cele 3 ceasuri barbati pe care trebuie sa le aiba orice barbat? Ei bine, ceasul casual cu bratara din piele, ceasul cu bratara metalica, dar si ceasul cu bratara din silicon.

  1. Ceasul cu bratara din piele

De la model la model pot fi ceasuri barbatesti ieftine sau ceasuri barbatesti mai scumpe. Cu toate acestea, un asemenea ceas este o investitie pe care orice barbat o va aprecia pentru ca este de calitate si mai ales pentru ca poate fi purtat in orice context. Poate fi purtat la costum, cu o camasa si cu o pereche de pantofi eleganti, dar poate fi purtat si in tinute casual, de strada.

  1. Ceasul cu bratara metalica

Genul acesta de ceas poate fi purtat de catre oricine si tocmai de aceea este si printre cele mai cautate tipuri de ceasuri. Exista pe piata modele de ceasuri barbati ieftine, de calitate, dar si modele mai scumpe. Totusi, daca bugetul este unul limitat este important sa alegi un ceas de calitate pe care stii ca il va purta mai mult timp. Un model usor de asortat, dar mai ales un model masculin pe care cel mai multi barbati il asociaza cu eleganta.

  1. Ceasul cu bratara din silicon

Ceasul cu bratara din silicon este vazul ca un ceas sport greu de purtat, cu toate ca nu este deloc asa. Genul acesta de ceas este printre cele mai versatile pentru ca poate fi purtat atat cu tricouri din bumbac, cat si cu bluze sport. De asemenea, poate fi purtat la fel de bine atunci cand alegeti sa plecati intr-o  vacanta la munte.

Alege cadoul potrivit pentru barbatul caruia ii oferi acest dar si fii atenta la preferintele lui in materie de ceasuri. Cu cat te vei apropia mai mult de stilul pe care il abordeaza cu atat mai mult va fi si mai impresionat de gestul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *