4 motive pentru care oja semipermanenta este produsul cosmetic al momentului

oja semipermanenta

Manichiura cu oja semipermanenta este una dintre cele mai populare optiuni in randul femeilor mereu ocupate, care nu au timp sa ajunga in fiecare saptamana la salon. Pe langa faptul ca rezista mult mai mult timp in comparatie cu lacul de unghii, oja semipermanenta nu afecteaza unghiile naturale si, implicit, nu le slabeste in timp. Nu in ultimul rand, intretinerea unei astfel de manichiuri nu presupune o investitie foarte mare, mai ales ca rezista chiar si o luna daca este ingrijita corespunzator si daca, bineinteles, este realizata corect si cu produse cosmetice de calitate.

In ceea ce priveste aplicarea, procesul nu difera foarte mult fata de oja clasica. Singura deosebire este ca fiecare strat aplicat (anume lacul de baza, oja semipermanenta, lacul protector si solutia de finish) trebuie sa fie uscate cu ajutorul unei lampi LED sau UV.
Te invitam in cele ce urmeaza care sunt cele 4 motive esentiale pentru care oja semipermanenta a devenit unul dintre cele mai indragite produse cosmetice ale momentului.

oja semipermanenta

Aspectul

Oja semipermanenta are un luciu mult mai intens decat lacul de unghii. Totodata, daca folosesti produse de calitate, culoarea sa va ramane intacta pana in momentul in care trebuie sa iti refaci manichiura din cauza ca unghiile naturale au crescut. Nu in ultimul rand, in momentul de fata exista extrem de multe nuante, ceea ce inseamna ca este imposibil sa nu o gasesti pe care care ti se potriveste cel mai bine. De exemplu, in gama de oja semipermanenta Melkior vei regasi peste 80 de culori potrivite pe tot parcursul anului.

Rezistenta

In mod normal, manichiura cu oja semipermanenta rezista in jur de 15 zile. In schimb, daca se respecta cu strictete fiecare pas de realizare, se folosesc produse cosmetice de calitate si este ingrijita, aceasta poate sa reziste pana la o luna, adica pana in momentul in care unghiile naturale cresc si trebuie sa ajungi la salon pentru a o reface. In fapt, acesta este principalul motiv pentru care aceasta a devenit atat de populara in ultima perioada. Daca esti o femeie mereu ocupata sau care calatoreste foarte des, aceasta este cea mai buna varianta pentru a avea mereu o manichiura impecabila.

oja semipermanenta

Uscarea

Procesul de uscare este imediat. Spre deosebire de lacul de unghii care iti restrictioneaza miscarile cateva minute dupa ce este aplicata, oja semipermanenta se pune sub lampa si se usuca imediat. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie sa stai nemiscata cateva minute bune doar ca sa nu iti strici manichiura.

Versatilitate

Cu toate ca oja semipermanenta nu este chiar cea mai buna optiune pentru femeile cu unghii fragile, avantajul sau este ca poate fi folosita in combinatie cu gelul UV. Astfel, daca vrei, de exemplu, sa ai unghii mai lungi, poti solicita sa ti se creeze baza cu ajutorul gelului UV, iar peste sa se aplice oja semipermanenta. Mai mult decat atat, sa nu uitam sa aceasta are calitatea de a intari unghiile, ceea ce inseamna ca dupa doar cateva luni te vei bucura de o manichiura mult mai rezistenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *