Afla care sunt beneficiile aduse de o placa de par.

                           

Femeile isi doresc sa aiba un par frumos si ingrijit in orice zi. Este placut sa arati bine si sa te simti bine cu tine indiferent de situatie sau de anotimp. O placa de par este necesara in orice locuinta. De cele mai multe ori femeile au nevoie de aceste produse pentru a putea avea parte de par frumos si drept.

Placa de par contribuie foarte mult la confort. Femeile nu isi mai petrec timpul in salon aranjandu-si parul ci o fac chiar din intimitatea locuitei lor. Atunci cand iti achzitionezi un astfel de pordus trebuie sa iei in calcul mai multe amanunte cum ar fi: regulatorul regimului terminc dar si  invelisul pacilor.

Toate femeile isi doresc sa beneficieze de produse ieftine dar si calitatea este un aspect care nu trebuie ignorat.  Inainte de a folosi placa trebuie sa aplici pe par un spray cu protectie termica. Acest produs iti va proteja parul de supraincalzire. Totodata spray-ul va oferi parului stralucire si elasticitate facandu-l matasos si usor de descurcat.

Anumite placi sunt realizate din materiale precum ceramica, teflon sau turmalina. Cele din ceramica se incalzesc uniform si au o alunecare mai usora, de aceea parul tau va fi mai protejat si va arata mai sanatos si mai lucios.  Turmalina elibereaza ioni negativi la incalzire iar asta neutralizeaza energia statica. Teflonul este calitativ deoarece nu permite lipirea produselor de aranjare a parului pe suprafata placilor.

O placa de par se incalzeste intr-un interval cuprins intre 140 si 230 de grade. In functie de tipul de par si de calitatea acestuia iti poti regla temperatura. Spre exemplu daca ai parul subtire atunci este recomandat sa folosesti placa la o temperatura mai redusa.

Placa de par este importanta in orice locuinta deoarece femeile o utilizeaza frecvent. Este un produs de care nu te poti lipsi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *