Afla ce constructie ti se potriveste in functie de personalitate

In lumea actuala poti destinge omul din prisma tuturor lucrurilor pe care acesta le face si iti poti face o parere destul de vaga prin intermediul accesoriilor pentru care acesta opteaza.

Uneori simplele gesturi fac diferenta, alteori o simpla vorba face diferenta. Dar daca iti doresti sa iti cunosti partnerul in detaliu, poate un prieten nou din cercul de prieteni, poate o posibila jumatate, ii poti face un portret analizandu-I preferintele.

Si iata ca, asemeni portretului unei persoane putem distinge ce tip de constructie se potriveste in functie de fiecare personalitate in parte. Totul porneste de la alegerea corespunzatoare a materialelor de constructii.

Afla ce constructie ti se potriveste in functie de personalitatea ta

  • Excentricul

O personalitate excentrica va avea intotdeauna o constructie pe masura. Vorbim de tipul excentricului care iti propune tot ceea ce reuseste in viata si pentru care confortul este o problema dominanta. O astfel de persoana va avea o constructie impunatoare, o casa uriasa de tip vila, dotata cu piscina, poate chiar sauna – un fel de mini-castel, cum ar spune unii.

O astfel de persoana nu se sfieste sa investeasca in materiale de constructii de calitate si de proiecte cat mai ample si sofisticate, iar atentia la detalii este dominanta. Excentricul are de obicei un cerc restrans de prieteni, fiind o persoana ce nu se lasa dominata/induplecata si care intotdeauna aspira la cei mai bun.

  • Afaceristul

Afaceristul opteaza intotdeauna pentru opulenta si lux. De obicei tipul acesta de individ ii lasa pe ceilalti sa-i faca treburile si are o atitudine destul de impunatoare. Intotdeauna el va opta pentru o constructie ampla, in mediile cele mai importante, constructii de tipul unor apartamente situate in centru metropolelor si a afacerilor de clasa ridicata. Dar, ca orice afacerist, acesta nu se va da in laturi de la negocieri. Se poate ca de cele mai multe ori sa caute sa negocieze pana si un fir de ata, asa ca nu-I exclus sa-l vezi apeland la astfel de plasa bordurata dedeman.

  • Modestul

Persoana modesta intotdeauna se va retrage in locuinte simple, in care confortul este dominat de un camin cald, cu utilitati de baza si de persoanele dragi din jur. Chiar si in eventualitatea in care acesta devine stapanul unei afaceri proprii, va fi intotdeauna un om prietenos cu cei din jur, chiar daca ceilalti se vor dovedi a fi cu mult sub nivelul sau, atat ca mentalitate, dar si ca nivel financiar.

Pentru un astfel de om este dominanta intelegerea si pacea, natura si viata, astfel ca nu vei gasi o implinire mai mare decat sa ai alaturi un astfel de partener/prieten.

  • Iluzionistul

Sau visatorul, dupa cum mai poate fi denumit tipul iluzionistului, viseaza cate-n luna si in stele, dar putine dintre lucrurile la care aspira le duce la bun sfarsit. Cu atat mai mult cand vine vorba de a-si deschide o afacere sau de a-si construi o casa. Nu-i exclus sa apeleze la mici modificari pe parcurs doar atunci cand este esential si doar un castig la loto l-ar putea duce in lumea la care el viseaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *