AGRORUS – cel mai mare parc de tractoare și utilaje agricole din Bucovina

Parcul de tractoare și utilaje agricole AGRORUS din Rădăuți, Suceava este cel mai mare din Bucovina. Acest parc cu o suprafață de aproximativ 100 mp nu numai că rivalizează cu cele mai mari parcuri de utilaje agricole din Moldova, dar devine și un punct de referință în domeniu.

Situat strategic, parcul oferă acces rapid la cele mai recente tehnologii și utilaje agricole, satisfăcând cerințele diversificate ale fermierilor din Bucovina și Moldova. Personalul bine instruit și expertiza tehnică de înaltă calitate se asigură că fiecare client primește sprijinul necesar în alegerea, întreținerea și reparația utilajelor agricole.

Gama variată de tractoare și utilaje agricole

Unul dintre factorii care a determinat parcursul de succes al acestui parc agricol este colecția impresionantă de utilaje agricole și tractoare disponibile aici. Printre acestea se numără:

Tractoare noi și second-hand

Gamă variată de tractoare noi, cât și tractoare second-hand, adaptate la diferitele necesități și bugete ale fermierilor. Tractoarele disponibile sunt dotate cu tehnologii avansate, asigurând putere și performanță în activitățile agricole.

Piese pentru utilaje agricole

AGRORUS asigură și o gamă largă de piese de schimb și accesorii pentru utilajele agricole, asigurând astfel fermierilor suportul necesar în întreținerea și reparația acestora.

Motocultoare

Pentru întreținerea terenurilor agricole, AGRORUS vă oferă motocultoare puternice, ușor de manevrat și versatil, care facilitează lucrările de arat, frezat și erbicidare.

Pluguri agricole

Pentru pregătirea solului, vi se oferă o gamă largă de pluguri eficiente, adaptabile la diferite tipuri de teren, asigurând o lucrare de calitate și optimizând procesul de însămânțare.

Instalații de erbicidat

AGRORUS vă pune la dispoziție instalații de erbicidat moderne, care permite fermierilor să aplice tratamente eficiente împotriva buruienilor, protejând astfel culturile și optimizând producția agricolă.

Combinatoare agricole

Pentru o prelucrare eficientă a solului și amestecarea îngrășămintelor, combinatoarele asigură o distribuție uniformă și o prelucrare adecvată a terenului.

Semănători

Semănători moderne, de înaltă precizie, care facilitează procesul de semănat, asigurând o distribuție uniformă a semințelor și optimizând randamentul culturilor.

Parcul AGRORUS de tractoare și utilaje agricole din Rădăuți, Suceava s-a impus ca fiind cel mai mare parc agricol din regiune, atrăgând atenția fermierilor și a pasionaților de agricultură prin diversitatea și calitatea serviciilor oferite. Cu un rol esențial în susținerea agriculturii moderne, acest parc reprezintă un exemplu remarcabil de dezvoltare și succes în domeniul utilajelor agricole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *