Ai atatea variante incat nu stii de unde sa iti achizitionezi urmatorul laptop? Iata solutia!

In scurt timp scolile si facultatile vor incepe asa ca foarte multi dintre noi, cum suntem in era tehnologiei, am inceput cautarile fie pentru un laptop performant,  fie pentru unul de buget,  atat pentru micii viitori IT-isti cat si pentru cei care mai au foarte putin pana la primirea diplomei.

Printre acestia ma numar si eu fiind student la un profil din domeniul IT, pe cale sa incep anul 4. Sa am un laptop cat de cat decent este foarte important pentru ca tot timpul apar diverse proiecte pe care nu pe pot realiza in cele 2 ore cat tine un laborator. Vechiul laptop s-a stricat asa ca aveam nevoie de unul nou. Astfel in urma recomandarii unui prieten bun, am inceput sa studiez ofertele celor de la Dwyn.ro, de unde intr-un final am si achizitionat un nou laptop.

Alegerea laptopului trebuie sa fie facuta in functie de ce iti doresti sa faci pe el. Daca ai nevoie de un laptop cat de cat care sa iti ruleze un browser, ceva muzica si cateva programe si alte chestii de baza, poate si ceva joculete, recomandarea mea este un Laptop Lenovo V110-14IAP, cu 4 GB memorie RAM 1600 Mhz (1x4GB), cu placa video integrata si un hard de 500 GB memorie ROM si cu un procesor Intel Celeron Dual Core cu o frecventa de 1.1 Ghz  iar frecventa turbo fiin de 2.4 Ghz.

In cazul in care sunteti si un pasionat inrait al gaming-ului lucrurile se cam schimba si aveti nevoie de ceva mai puternic precum un Laptop MSI GP63 Leopard, ce ofera cu totul altceva. Bineinteles ca si pretul este pe masura dar mai bine va las pe voi cei pasionati sa descoperiti cum sta treaba cu acest Laptop.

Trebuie sa precizez ca am fost extrem de multumit de serviciile Dwyn.ro si cel mai tare m-a incantat si chiar mirat cand a doua zi la usa a sunat curierul. Fiind vorba de un laptop aveam ceva emotii, avand in vedere ca nu este cel mai scump si nici prea rezistent, cu transportul dar totul a decurs perfect si coletul a fost impecabil. Bravo Dwyn!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *