Alegerea gelurilor uv de unghii

In ziua de azi pe piata din Romania gasesti o gama variata de geluri cu uv pentru unghii in diverse nuante si culori pentru a obtine manichiura si pedichiura dorita de tine.

Alegerea gelurilor de unghii potrivite este un proces care poate sa iti dea batai de cap daca nu stii / intelegi dupa ce criterii sa alegi. Sunt pe piata geluri mai vascoase, mai subtiri, mai colorate, transparente, albe, rozalii. Astfel trebuie sa faci alegerea potrivita pentru a avea unghii elegante si moderne.

Unghiile cu gel sunt folosite pentru ca au un efect de durata indelungata si au o culoare care iasa in evidenta. In functie de preferinte se pot alege geluri dense, opace, pastelate.

Spre exemplu gelurile uv cu densitate ridicate sunt rezistente in timp, dar sunt mai greu de lucrat cu ele.

Iata cateva tipuri de geluri de unghii pe care le poti alege:

Geluri de constructie – ele au densitate mai ridicata si permit constructia unei forma de C a extensiilor. Au un mic dezavantaj insa – au nevoe de mai mult timp de lucru cu ele, timp de care multi cosmeticieni nu dispun.

Mai gasim gelurile transparente – care sunt cele mai utilizate pentru ca dau un efect ca de sticla pentru diverse modele de unghii. Se foloseste ca ultim strate pe unghii de obicei.

Gelurile autonivelante – aceste tipuri de geluri uv ai o densitate mai mica ceea ce inseamna ca permit o nivelare mai rapida. Avand compenente mai maleabile – timpul de lucru se reduce dramatic. Are si un dezavantaj acela ca gelul de poate scurge daca nu este manipulat bine.

Mai gasim pe piata si geluri rozalii care sunt utilizate pentru a realiza o manichiura french. Pe langa asta, aceste geluri uv de unghii sunt ideale pentru a acoperii eventualele imperfectiuni de pe unghii.

Ultimul dar un in cel din urma tip de gel este cel de baza pentru luciu care se aplica in strat subtire pentru ca are o densitate scazuta si va pastra cat se poate de bine aspectul natural al unghiilor.

Pe site-ul Janet Nails se pot gasi atat lampi uv pentru unghii profesionale care sa iti permita sa realizezi o manichiura de nota 10 dar si o gama variata de pile de unghii in diverse forme si marimi cu grad de abrazivitate diverse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *