Anvelopele Goodyear – profilul companiei

Mercur în antichitate era zeul comerțului  dar a fost si mesagerul rapid pentru toți zeii mitologiei. Ideea vitezei avea mult de-a face cu alegerea simbolului de către Goodyear, pentru că Mercur cu aripi era privit ca un purtător de vesti bune. Dar este ca un purtător  de vești bune pentru toti utilizatorii de produse Goodyear de pretutindeni

PROFILUL COMPANIEI

Goodyear este una dintre cele mai mari companii de anvelope din lume cu operațiuni în majoritatea regiunilor din lume și una dintre cele mai recunoscute nume de marcă. Împreună cu subsidiarele sale din SUA și din străinătate, Goodyear dezvoltă, produce, comercializează și distribuie pneuri pentru majoritatea aplicațiilor. De asemenea, produce și comercializează produse chimice legate de cauciuc pentru diverse aplicații.

Goodyear este unul dintre cei mai mari operatori din lume în domeniul service-urilor pentru camioane și centrele de reșapare a anvelopelor. În plus, funcționează aproximativ 1.100 de centre de service pentru autoturisme și cauciucuri, unde își oferă produsele sale pentru vânzarea cu amănuntul și oferă servicii de reparații auto și alte servicii. Goodyear își fabrică produsele în 48 de fabrici în 22 de țări. Are operațiuni de marketing în aproape toate țările din întreaga lume.

INOVAREA PRODUSULUI

Inovația de excelență ii conduce progresele tehnologice și le permite să creeze produse și servicii care sunt evaluate și căutate de consumatori și clienți. Soluțiile lor răspund nevoilor unei piețe tot mai complexe și ii ajută să se distanteze de competiție. Anvelopele de inalta calitate Goodyear 4 seasons  sunt cautate in toate magazinele de profil si online.

Astăzi, la 119 ani după fondarea companiei, succesul Goodyear continuă să fie determinat de inovare. Asociații lor din întreaga lume dezvoltă procese concepute pentru a crea produse inovatoare pe care clienții le doresc și  au nevoie. Cele două centre de inovare – în Akron, Ohio și Colmar-Berg, Luxemburg – și trei centre de dezvoltare din Hanau, Germania; Pulandian, China; și Hebron, Ohio sunt în cazul în care echipele de la tehnologie, de marketing, de vânzări și de producție se întâlnesc pentru a oferi inovație de piață înapoi la lume.

Unele dintre inovațiile noastre recente includ:

Tehnologia de menținere a aerului GOODYEAR (AMT)

Anvelopele cu AMT, un sistem de auto-umflare a pneurilor, pot rămâne umflate la o presiune optimă fără a fi nevoie de pompe externe, electronice sau intervenția conducătorului auto. Presiunea adecvată a pneurilor joacă un rol important în îmbunătățirea eficienței combustibilului, reducerea emisiilor și durata extinsă a pneurilor, precum și menținerea performanțelor de manipulare a vehiculului la niveluri optime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *