Când oamenii nu se mai pot manipula, protestele încep

Când oamenii nu se mai pot manipula iasă în stradă pentru a-și apăra drepturile. Se pare că politicienii nu vor să înțeleagă că a început era Facebook, era în care informația circulă foarte repede, iar adevărul nu se mai poate ascunde. Au apus vremurile în care se puteau ține departe de popor informațiile importante, mai sunt și oameni ce nu se pot cumpăra. Românii s-au mai deșteptat, nu mai cred tot ce aud, mai sunt și oameni bine informați.

 

Cu toții trebuie să ne obișnuim să ne facem datoria, nu mai putem continua să mergem ca niște orbi pe drumul greșit. De câte ori este nevoie trebuie să ieșim în stradă pentru a ne apăra drepturile, pentru a nu-i mai lăsa pe unii sau pe alții să-și facă mendrele. Neamul nostru a suferit destul, acum a venit timpul să fim cu ochii pe tot ce se întâmplă în țara asta, să acționăm la timp, să-i tragem de mânecă la timp pe cei care greșesc, să nu-i mai lăsăm să greșească. Românii au plătit și încă mai plătesc pentru greșelile altora. Gata, ajunge!

Poporul s-a deșteptat, poporul nu mai vrea să fie mințit, poporul vrea o țară normală.

Au început protestele în țară pentru nesimțirea politicienilor, în special a celor din PSD, în frunte cu infractorul Liviu Dragnea. Cine a greșit trebuie să plătească, iar condițiile din închisori nu trebuie să fie deloc primitoare.

În momentul de față Liviu Dragnea se joacă cu nervii românilor. Este ajutat și de măscăricii săi. Dacă nu o să-și revină la normal, protestele o să fie tot mai dese, tot mai mari. Până la urmă o să se ajungă la o soluție favorabilă oamenilor drepți ce vor o țară liniștită. Altă cale nu există, lumea s-a schimbat!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *