Căutați Cazare în Murighiol? O Pensiune în Delta Dunării cu Loc de Joacă pentru Copii?

Cazare Murighiol

Nu vrei să ratezi oferta pensiunii Danubiu, cu loc de joacă pentru copii, piscina interioară, excursii de pescuit. Vezi oferta de cazare în Murighiol Delta Dunării.

Ce te așteaptă la destinație?

Delta Dunării te așteaptă cu peisaje spectaculoase, natură sălbatică și experiențe de neuitat. Ia o pauză și bucură-te de farmecul acestei destinații unice. Descoperă peisajele captivante, flora și fauna fascinantă și tradițiile autentice.

Danubiu este o pensiune modernă ce oferă cazare în Delta Dunării, te gândești la o cameră dublă și excursii variate în zona Murighiol și Mahmudia? Pensiunea oferă cazare pentru o noapte, 1 excursie de 3 ore pentru vizitarea lacurilor, florei si faunei din zona Murighiol si Mahmudia, 1 excursie de 8 ore la Padurea Letea, Mesele: – Cina (Ziua 1)+ Mic dejun, pranz si cina (ziua 2) , Mic dejun, pranz si cina (Ziua 3) + Mic Dejun (ziua 4).

Ce Opțiuni de Cazare Sunt Disponibile în Murighiol la Danubiu?

O gamă largă de servicii și atractivități: arta culinară și rețetele tradiţionale deltaice oferă opțiuni excelente de luat masa cu pește proaspăt din Deltă (somn, caras, crap, stiuca, biban, salau, sturioni etc). Bucătarii prind de obicei peștele chiar dimineața.

Ceea ce descoperiți în Deltă va depinde foarte mult de propria persoană, dar ne asigurăm că veți găsi în orice cameră a pensiunii: Aer condiționat; TV prin cablu-satelit; WiFi gratuit; Mini-bar; Toaletă privată. Indiferent de poziția din pensiune, fiecare cameră oferă o experiență unică. Liniște și relaxare sunt cuvintele care le definesc pe toate.

Dacă ai vrea să petreci vacanța în familie, nu există loc mai bun decât în Murighiol Delta Dunării. Avem o ofertă completă de cazare, incluzând pensiune cu loc de joacă pentru copii și piscina interioară. Pensiune din Murighiol Danubiu oferă o combinație ideală de relaxare și activități pentru a petrece vacanța în companie cu prietenii sau familia.

Câștigă servicii de calitate şi o experienţă placută şi relaxantă în Delta Dunării

Oferim o experiență culinară perfectă nu doar în ceea ce privește mâncarea, ci și în atmosferă. De aceea oferim un restaurant spatios cu un stil frumos si plăcut pentru toti oaspeții. Și pentru acele nopți de vară din Delta Dunării care nu pot fi ratate, vă invităm să luați masa la masa noastră.

Danubiu.ro este locul perfect pentru a savura o cină caldă și primitoare, savurand cele mai bune specialități tradiționale. Avem 75 de locuri în interior, în timp ce terasele noastre exterioare au 150 de locuri. Deci, este perfect pentru toată lumea! Vino și bucură-te de preparatele noastre delicioase la restaurantul nostru!

Rezervă-ți acum vacanța de neuitat în Delta Dunării!

Politica de cazare în Delta Dunării Murighiol la Danubiu pentru copii oferă clienților reduceri de 75% din prețul pachetului pentru copii cu varsta cuprinsa între 2-4 ani, 50% pentru copii cu vârste cuprinse între 4 ani și 8 ani, 25% pentru copii cu vârste cuprinse între 8 ani și 12 ani dacă stau în cameră cu părinții.

Redacția noastră – PresaOnline încurajează petrecerea timpului liber în locuri de calitate, va recomandăm excursiile în Delta Dunării cu includerea în circuitul dumneavoastră turistic pensiunea Danubiu! Vă dorim o vacanță mai mult decât plăcută în acest cadru unic în lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *