Ce preferi sa faci in weekend: sa vopsesti garduri metalice sau sa te relaxezi alaturi de prieteni?

garduri metalice

Desi vine cu numeroase avantaje incontenstabile, printre care aer curat, independenta totala fata de vecini si posibilitati infinite de personalizare, mutatul de la bloc la casa aduce cu sine si cateva inconveniente. Dintre acestea, reamintim doar taierea gazonului, ingrijirea pomilor si a piscinei din curte, dar si revopsirea si grunduirea gardurilor metalice (aplicarea grundului, adica a stratului initial de vopsea). Bineinteles, balanta inclina clar spre beneficiile unei proprietati private, insa cei care urmeaza sa faca acest pas trebuie sa inteleaga ca ii asteapta si multe responsabilitati, nu doar motive de bucurie.

Revenind la garduri metalice, in momentul in care faci o astfel de achizitie pentru delimitarea, protejarea si intimitatea casei tale, a terenului ori sediului de business pe care il detii, trebuie sa iei in considerare si aspectele conexe, care tin de ingrijirea materialelor. Actiunile enumerate mai sus (vopsit, grunduit etc.) pot fi neplacute si consumatoare de timp, insa, daca nu sunt realizate, vor duce la lucruri mai mult sau mai putin grave pe termen lung, precum degradarea vizuala sau structurala a sipcilor ori panourilor, doua scenarii nedorite din toate punctele de vedere.

Din fericire, exista furnizori de garduri metalice ale caror produse nu ruginesc si nu necesita grunduire si revopsire. Este cazul Virtuoso, brand cu o experienta de peste 25 de ani pe piata, care colaboreaza exclusiv cu producatori renumiti la nivel mondial. Astfel, reuseste sa ofere clientilor sai calitate inalta, atat la propriu, cat si la figurat, dar si o garantie indelungata si livrare gratuita la comenzi a caror valoare depaseste suma de 1.000 de lei. Mai mult decat atat, panourile lor de gard au preturi inegalabile, in concordanta cu puterea de cumparare din Romania, beneficiaza de un design original si modern si dispun de unele reduceri importante.

In aceste conditii, daca achizitionezi garduri metalice (din aluminiu) de la Virtuoso, vei constata ca ai mult mai mult timp liber, intrucat nu mai trebuie sa pierzi ore intregi din weekend pentru grunduirea si revopsirea acestora. Este suficient sa le speli din cand in cand, pentru a-si pastra aspectul original, iar in rest poti folosi ragazul respectiv pentru diferite activitati mult mai placute, tot in aer liber: o masa impreuna cu intreaga familie, momente nepretuite de joaca alaturi de copii, o bere savurata in cinstea prietenilor sau, de ce nu, o baie in piscina, tu cu gandurile tale, nederanjat de nimeni.

Daca te-am convins si vrei sa achizitionezi garduri metalice de la Virtuoso, trebuie sa stii ca modelele din care poti alege sunt care mai de care mai diverse, fiecare cu aspectul si proprietatile tale, insa toate beneficiind de stabilitate si o siguranta desavarsita. Vizionarea lor se poate face atat online, gratie fotografiilor si randarilor extrem de realiste, cat si fizic, in showroom-urile/depozitele furnizorului din orasele mari ale tarii. Stocurile sunt masive, ceea ce inseamna ca vei gasi intotdeauna ceea ce iti doresti, iar panourile de gard vin „la pachet” cu consultanta pe toata durata colaborarii, pentru un plus de incredere din partea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *