Confesiunile unui model de videochat din Bucuresti

Buna. Sunt Simona si mi-as dori sa va impartasesc cateva ceva despre activitatea mea de model in cadrul studioului Art Studio.

Am ajuns aici la recomandarea unei bune prietene care intr-un an de videochat a reusit sa se stabileasca in capitala, sa-si inchirieze un apartament in centru, sa-si cumpere o masina si sa calatoreasca in toate destinatiile preferate (Spania, Italia, Dubai, Japonia si altele).

Discutand cu prietena mea, am decis ca ar fi bine sa-mi incerc si eu norocul, asa ca am sunat la numarul de pe site, am facut o programare pentru interviu si apoi m-am dus emotionata la o discutie informala pentru a vedea daca sunt facuta pentru acest domeniu. M-a intampinat o tanara deosebit de frumoasa, calda si deschisa, cu care am discutat cu mare placere.

Desi stiam de la prietena mea despre ce este vorba, m-a ajutat foarte mult discutia cu trainerul, care mi-a vorbit calm si pe intelesul meu. Am inteles exact ce am de facut, care sunt limitele si care sunt castigurile la care pot ajunge daca sunt serioasa si muncitoare.

Mi-am inceput activitatea saptamana urmatoare. Desi mi s-a parut un pic greu, am ales turele de noapte, pentru ca atunci intrau online cei mai multi membrii si deci puteam castiga mai mult. Nu pot spune ca mi-a fost usor, insa faptul ca sunt o fire vesela, comunicativa si indrazneata m-a ajutat enorm.

Astazi nu mai am nicio emotie cand sunt in camera de lucru. Discut cu oricine pe orice tema, am reusit sa-mi fidelizez cativa membrii si castig suficient cat sa am o viata frumoasa si sa-mi pot ajuta si familia.

In acest moment as recomanda oricarei tinere sa accepte un job in videochat, pentru ca este o meserie de viitor, relaxanta, frumoasa. Inveti sa-ti dezvolti personalitatea, capeti incredere in tine, te bucuri de aprecierea barbatilor si te cunosti pe tine insuti in diverse ipostaze. Astazi, la 2 ani de la inceperea activitatii la Art Studio, ma consider mai matura, mai inteleapta si mult mai bogata, atat material, cat si spiritual. Ce zici ? Te-ar interesa si pe tine o cariera in videochat ? Daca raspunsul este afirmativ, poti incepe prin a te programa la un interviu la numarul de telefon 0765 328 543.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *