Cum să porți rochii – câteva idei utile

Zenda.ro

Rochia este preferata ta pentru că îți oferă întotdeauna doza de feminitate de care ai nevoie, însă iarna nu pare a fi anotimpul potrivit pentru a o purta? Iată câteva trucuri pentru a profita de modelele de rochii și în perioada rece.

  1. Asortează-ți rochiile ample, cu cizme lungi pentru un efect de alungire. Deși acest model de rochie nu este pentru orice fel, o pereche de cizme dama lungi te poate ajuta să dai impresia unor picioare lungi și unei talii mai subțiri. Poartă un palton cu aceeași croială pentru un efect diafan și extrem de feminin.
  2. De asemenea, poți purta rochii peste genunchi (tricotate sau din bumbac) cu ghete dama sau bocanci. Astfel vei obține un look actual, în tendințe și te vei simți foarte confortabil.
  3. În zilele însorite poți purta rochii conice, deasupra genunchilor cu pantofi dama. O pereche de pantofi s-ar potrivi perfect unei rochii negre, scurte. Nu îți alege, însă, o astfel de ținută atunci când ai mult de stat pe afară la temperaturi foarte scăzute. Un sacou sau cu palton îți vor întregi un look elegant și curat.

Acum că știi cum să le porți, rochiile pot fi preferatele tale chiar și în zilele reci de iarnă. Zenda.ro îți oferă numeroase variante de rochii, ghete și cizme pentru toate gusturile și siluetele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *