Cuptoarele cu aburi, echipamente HoReCa ce ofera multiple avantaje

Din motive evidente, cuptoarele sunt unele dintre cele mai utile echipamente HoReCa dintr-o bucatarie profesionala, iar un furnizor cu o experienta indelungata in domeniul ospitalitatii, asa cum este Fresco Expert, care sustine de mai bine de 30 de ani inovatia in restaurantele din tara noastra, pune la dispozitia clientilor sai numeroase modele.

Pe langa cele cu convectie sau specializate (pentru pizzerii, patiserii etc.), se remarca si cuptoarele combi cu aburi, care au numeroase avantaje. In primul rand, vorbim despre versatilitate, intrucat ele permit gatirea unui numar foarte mare de mancaruri gustoase si sanatoase, pastrand toate vitaminele si elementele nutritive ale alimentelor.

echipamente HoReCa

In al doilea rand, aceste echipamente HoReCa „puncteaza” decisiv la capitolul eficienta, pierderile tehnologice fiind semnificativ reduse: prin hidratarea cu aburi a produselor in cuptor, se evita evaporarea apei din textura carnii si a legumelor. Astfel, dupa procesul de coacere, produsul final va avea un gramaj similar cu acela al materiei prime.

Nu in ultimul rand, asa cum veti vedea in continuare, cuptoarele cu aburi au o capacitate mare si sunt dotate cu numeroase functii inteligente, care le fac deosebit de folositoare, indiferent de tipul localului de alimentatie publica pe care il detineti sau administrati.

Fara alte introduceri, iata cateva astfel de echipamente HoReCa de la Fresco Expert, alaturi de principalele lor caracteristici tehnice:

Cuptor electric combi cu aburi GEU411P

Electric, programabil, control digital / Dotat cu 2 ventilatoare si umidificator, usa cu geam dublu si turbine 2.800 RPM / Capacitate 4 GN 1/1 / Temperatura intre +10 si +260 de grade Celsius / Timer 1-240 de minute sau gatire continua / Dimensiuni 82,5×68,5×56 cm / Greutate 54,5 kg / kW electric 6.3;

Cuptor electric combi cu aburi AIB0050

Electric, cu convectie, comanda digitala / Dotat cu ventilator cu functie de revers, umidificator si sistem de spalare / Capacitate 6 GN 1/1 / Temperatura intre +50 si +280 de grade Celsius / Timer 1-599 de minute / Dimensiuni 51,7x82x77 cm / Greutate 90 kg / kW electric 7.8;

Cuptor electric combi cu aburi AIC0039/F

Electric, touch control / Dotat cu boiler si sistem de curatare automat / Capacitate 10 GN 1/1 / Temperatura maximum +300 de grade Celsius / Dimensiuni 89,8×86,7×111,7 cm / Greutate 169 kg / kW electric 19.2.

Pe langa calitatile enumerate anterior, aceste echipamente HoReCa mai au si beneficiul faptului ca vin insotite de garantie Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera). Suplimentar, ea poate fi extinsa la Performance Care – 710 lei (Base + revizie anuala, training de utilizare, interventie in 72 de ore) sau Premium Care – 1.275 de lei (Performance + 24 de luni la piese de schimb si manopera, interventie in 48 de ore).

Astfel, aveti certitudinea unei achizitii fiabile si cu o durata indelungata de utilizare, cu atat mai mult cu cat respectivele echipamente HoReCa provin exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international. In concluzie, daca vreti sa oferiti clientilor din restaurantul dumneavoastra preparate de top, din toate punctele de vedere, acum stiti atat ce utilaje trebuie sa cumparati, cat si de unde. Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *