Cuțite electrice pentru șaorma și kebab cu fir sau acumulatori

Pentru micii întreprinzători, deschiderea unei gogoșării sau covrigării sună foarte tentant. Aproape la egalitate cu aceste business-uri din sectorul alimentației publice se află și înființarea unei șaormerii, deoarece nu cere un capital foarte mare, iar clienții pofticioși nu vor întârzia să apară, mai ales dacă amplasamentul firmei în cauză este unul bun, cu trafic mare de persoane.

O idee de afacere de mâncare stradală de milioane

Dimineața, când merg la serviciu, la miezul zilei când sunt în pauza de prânz ori chiar seara, la întoarcerea de la muncă, o șaorma este un produs tip fast food foarte apetisant, fără umbră de îndoială. Iar profitul comerciantului ce îl oferă nu este deloc unul neglijabil.

Investiția în echipamente este relativ mică inițial și se reduce în principal la achiziționarea unui aparat gyros/șaorma cu funcționare electrică sau pe gaz.

Evident, dacă bugetul antreprenorului este ceva mai măricel se poate orienta spre un aparat șaorma și kebab ceva mai complex, alături de alte dotări potrivite pentru o astfel de afacere din domeniul alimentației publice stradale.

Dacă este vorba de o terasă, evident că investiția este ceva mai mare, mai ales dacă se dorește o diversificare a produselor ce se servesc clienților.

În orice caz, oricât de mică ar fi afacerea, chiar dacă este vorba doar de o rulotă alimentară, un cuțit electric pentru șaorma și kebab trebuie achiziționat neapărat, deci nu uitați ca să îl treceți pe lista cu dotări.

Folosește cuțite profesionale pentru gyros/kebab pentru a felia carnea în cel mai simplu și eficient mod, exact pe gustul clienților tăi. La TC Romania Crown Cool găsești echipamentele horeca potrivite pentru pregătirea cărnii de care ai nevoie în cadrul business-ului tău. 

Cuțitul electric profesional pentru kebab/gyros de mare viteză

Proiectat special pentru tăierea  tuturor tipurilor de carne friptă/prăjită, echipamentele din categoria cuțite profesionale  shaorma și kebab sunt de fapt seturi complete ce includ atât un cuțit electric cu lama din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, o lamă suplimentară, un ascuțitor pentru lamă, precum și un cablu de alimentare.

Un astfel de echipament de tăiere a cărnii fripte/prăjite este astfel construit încât grosimea feliilor produselor se poate seta cu ușurință, iar operațiunea se execută fără riscul apariției unor accidente de muncă, deoarece are și o apărătoare pentru lamă.

Pentru ca productivitatea în muncă să fie la cote maxime, este simplu de manevrat fiind relativ ușor, greutatea sa nedepășind un kilogram. Acest  lucru face posibilă utilizarea lui chiar și de către femei.

Viteza unui cuțit electric de 5.000 de rotații pe minut, pe care îl puteți comanda de la TC Romania, îl recomandă ca fiind un must have în orice unitate fast food cu flux mare de clienți, dar și în bucătăriile profesionale unde se pregătesc rețete culinare ce nu se pot integra în categoria de mâncare rapidă.

Cuțitul electric kebab/gyros profesional fără fir (cu acumulatori)

De la compania menționată puteți achiziționa inclusiv un cuțit electric pentru uz profesional cu o lamă din oțel inoxidabil AISI 304 de 10 cm, o lamă netedă și o lamă striată. Performanțele sale sunt remarcabile, se pot tăia până la 60 kg de carne în timp de numai o oră.

Cuțitul electric fără fir pentru kebab și gyros se poate seta pentru a tăia felii cu o grosime de până la 8 mm.

 La fel ca și cuțitul prezentat anterior, are o protecție lamă realizată din oțel inoxidabil AISI 304 ce conferă un grad înalt de siguranță în utilizare. Mânerul și carcasa motorului, din material anti-alunecare contribuie și ele la evitarea accidentelor de muncă.

Acest cuțit electric horeca portabil, funcționând cu ajutorul a unei perechi de acumulatori, fiecare cu o capacitate de  2000 mAh fiecare (incluși în pachetul achiziționat de la TC Romania Crown Cool), este foarte bun pentru punctele mobile de vânzare a produselor de tip gyros/kebab în târguri, expoziții în aer liber etc., inclusiv pentru rulotele fast food.

Acest echipament de lucru pentru bucătarii profesioniști are inclusiv un sistem de ascuțire performant, iar greutatea sa, deși are și acumulatori, este doar de un kilogram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *