Da viata casei tale cu un parchet de calitate

Niciodata nu as fi crezut ca detalii mici sau carora nu le dai nicio importanta, atunci cand cosntruiesti o casa, fac diferenta. Si totusi, am aflat asta, pe pielea mea, cand am terminat casa la rosu si a trebuit sa ma ocup de interior. Povestea casei mele a inceput acum un an cand, intors din strainatate, unde lucrasem multi ani, m-am hotarat sa imi construiesc o casuta modesta, insa suficienta pentru mine, sotia mea si catelul nostru, Spot. Am ales un teren la marginea orasului si am vobit cu un prieten, care era arhitect, sa ne faca o casuta asa cum stia el ca suntem noi: vesela, intima, prietenoasa si primitoare.

Proiectul a fost unul superb si abia asteptam sa o vad terminata. Cat muncitorii au construit la ea, eu si sotia, am cautat diverse materiale pentru finisajele interioare. Initial, deoarece locuisem in Italia, am dorit sa punem pe jos gresie, insa muncitorii ne-au spus sa nu facem aceasta gresala si ca, in afara de bucatarie si baie, trebuie sa punem parchet. Ne-au recomandat parchet stratificat, deoarece acesta este de calitate mult mai buna, este foarte rezistent in timp si asigura caldura necesara, pe timpul iernii, la picioare. Ne-am gandit ca muncitorii au dreptate. Atunci ne-am dat seama ca iernile noastre sunt mai grele decat cele din Italia si gresia nu ne-ar face decat rau. Un parchet, in schimb, in afara de designul frumos, este si practic.

Am cautat pe net, un magazin cu parchet de calitate si astfel am descoperit magazinul online parchetpeviata.ro. Ne-a placut foarte mult un Parchet Stratificat Tip Dusumea Artar Carob. Acesta are o nuanta foarte frumoasa de maro, este modern, elegant si da o nota aparte oricarei locuinte in care este montat. Culoarea deosebita va face un contrast placut cu mobila. In plus, acesta este baituit, periat si finista cu ulei UV. Asta ii asigura o viata mai lunga, poate chiar si zeci de ani. Nu am mai stat pe ganduri si l-am comandat.

Oamenii care munceau la casa l-au pus dupa ce au terminat exteriorul. Acum, casuta noastra e terminata si arata minunat. Parchetul de la parchetpeviata.ro insufleteste fiecare incapere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *