Damele de companie sunt o prezenta agreabila la fiecare eveniment la care participi alaturi de ele

Sunt la moda si la noi in tara. Sunt intelese gresit de multe ori si sunt privite cu scepticism de cele mai multe ori. Este vorba despre damele de companie, fetele si femeile care asigura un serviciu complex de insotire contra unei sume de bani.

Rareori se ajunge si la servicii sexuale, dama de companie nu este obligata sa ofere astfel de servicii, lucru pe care multi nu il inteleg. Damele de companie pot merge in tara sau in afara tarii, la o masa sau la un eveniment public sau privat, e vorba de femei care sunt educate si care stiu sa se comporte in n situatii, oferind siguranta si confort barbatului alaturi de care apar.

In functie de tipul de dame alese, avem damele de companie independente, care isi desfasoara singure serviciile si se ocupa de tot, dar avem si dame de companie care colaboreaza cu agentii de escorte. Exista un contract in baza caruia se ofera serviciile, se stabilesc clar detaliile colaborarii, inclusiv aspectele ce tin de serviciile sexuale.

Damele de companie profesioniste au grija de imaginea lor, de modul cum se imbraca, de ceea ce vorbesc si lasa sa se inteleaga. Tot timpul clientul e pe primul plan si serviciile oferite trebuie sa fie de calitate si clientul sa fie satisfacut pe deplin, sa ii faca placere sa se afle in preajma doamnelor de companie. Preturile pentru serviciile prestate depind de multe lucruri, nu sunt foarte mari si in ele poate intra si partea de servicii sexuale.

Depinde acum de ce doreste fiecare si daca in spatele serviciilor se afla si o agentie specializata sau nu, atunci preturile vor creste simtitor. Per total damele de companie isi fac treaba in mod legal, ofera servicii foarte bune si barbatii le pot folosi ori de cate ori au nevoie de o insotitoare in diverse ocazii, o femeie alaturi de care sa apara la diverse evenimente interesante unde se cere prezenta unui cuplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *