De Paște, cei mici au parte de o surpriză de la Iepuraș, la Minimax: „Felix and the Hidden Treasure”

Un spectaculos lungmetraj de animație, „Felix și comoara ascunsă” este vizionarea perfectă pentru cei mici în Vinerea Mare: 14 aprilie, de la ora 20:00.

„Felix și comoara ascunsă” este o animație produsă în Canada, plină de umor și de aventuri spectaculoase, cu un protagonist descurcăreț, care învață și multe lecții importante. Felix are 12 ani și locuiește împreună cu mama lui. Din păcate, tatăl lui era un pescar care a dispărut pe mare în urmă cu doi ani.

Atunci când mama lui Felix se decide să plece într-o croazieră pentru niște odihnă și relaxare, băiețelul profită de ocazie și pleacă și el de-acasă: vrea să pornească în căutarea tatălui lui, despre care este convins că e încă în viață. Drumul va fi lung și pericolele vor fi multiple. Din fericire, Felix nu trebuie să călătorească pe cont propriu. El are multipli parteneri de drum, mai mult sau mai puțin adaptați pentru explorarea marină: Tom, un marinar ieșit la pensie, Squawk, un papagal cu un singur picior, și Rover, un pisic care se poartă mai degrabă ca un câine.

Imediat ce mama lui pleacă de-acasă, Felix pornește pe mare împreună cu Rover, într-o bărcuță cu motor. Din păcate, Felix nu prea are experiență pe mare, iar barca se răstoarnă. Tom este cel care-i salvează viața și care-l asigură că Garda de Coastă a încercat să-l găsească pe tatăl lui, în trecut. Însă Felix reușește să-l convingă pe bătrânul lup de mare că încă mai există o șansă ca tatăl său să fie nevătămat.

Cei patru colegi de drum pleacă spre insula sinistră Darkshadow, cu ajutorul bărcii lui Tom. Acolo, secretul pe care-l descoperă este unul absolut surprinzător: un oraș subteran secret, condus de tiranica Morgäa, care controlează o comoară incredibilă, dar și o sectă misterioasă. Felix și prietenii lui trebuie să fie cât mai descurcăreți și inventivi pentru a o învinge pe Morgäa și pe paznicii ei numeroși, și pentru a desluși în sfârșit misterul dispariției tatălui băiatului.

O aventură science-fiction unică, plină de explorări și amuzament, „Felix și comoara ascunsă” este modul ideal de a petrece o seară în familie, în fața televizorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *