Distractie pe doua roti

Inca de cand au aparut primele modele de trotinete electrice a trebuit sa detin si eu una. Sunt absolut nemaipomenite, mai ales daca doresti sa te plimbi in parc fara sa transpiri sau sa ajungi la serviciu intr-un mod rapid fara sa ai de furca cu traficul. Nu necesita mult antrenament pana sa iti dai seama cum functioneaza iar partea cea mai frumoasa este ca nimeni nu iti va lua carnetul.

De curand, am auzit ca un alt model mult mai performant decat ceea ce detin eu si-a facut loc pe piata si ca se poate comanda de pe Airmotion.ro, un magazin cunoscut pentru gadget-urile de calitate.

De cand am vazut trotineta electrica Airwheel Z3S pe site-ul celor de la Airmotion, am decis ca trebuie sa o am acasa si ca ma voi plimba ore intregi cu ea prin parc.

Fata de vechiul model pe care il detin, aceasta este construita in intregime din ultrasor de magneziu, un aliaj metalic foarte rezistent. Fiind mult mai tehnologica decat alte produse din categoria trotinete electrice, aceasta poate fi motinorizata oriunde, in timp real.

Printre altecaracteristici amintesc faptul ca este foarte usoara, cantarind doar 11.6 Kg. Aceasta se poate plia pentru a fi transportata oriunde doreste utilizatorul.

Atinge o viteza de pana la 20 de km pe ora, greutatea suportata este de pana la 100 de kg iar autonomia bateriei poate dura de la 16 pana la 20 de km, in functie de greutatea pasagerului. Trotineta electrica Airwheel Z3S se poate incarca la capacitate maxima timp de 120 de minute.

Acest tip de trotineta nu este destinata doar adutilor ci si adolescentilor care se pot bucura de acest dispozitiv minunat cu ajutorul caruia pot parcurge drumul la scoala mult mai usor. Este o varianta mult mai sigura decat un scooter, deoarece sansele de accidentare sunt minime.

Recomand trotineta electrica Airwheel Z3S ce poate fi comandata exclusiv de pe site-ul magazinului online Airmotion.ro, locul de incredere al pasionatilor de gadget-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *