Diversificarea alimentatiei bebelusului, de acum mai usoara

Poate una dintre cele mai provocante perioade pentru proaspetele mamici, diverisificarea alimentatiei este un proces complex care are nevoie de multa atentie si implicare. Pentru a usura aceasta perioada este important ca mamicile sa folosesca produse alimentare sanatoase care sa respecte si sa raspunda nevoilor celor mici, precum paste Plasmon.

Datorita formelor jucause de flori, cerculete, stelute sau diferite animalute, Plasmon paste vor fi adorate de cei mic. Acestea au o textura moale special relizata pentru primii dintisori, de aceea pot fi introduse in alimentatia bebelusului inca de la varsta de 4 luni, fiind dedicate fiecarei perioade in parte. Compozitia calitativa si delicioasa a gamei de paste bebelusi Plasmon va fi si mai apreciata datorita proprietatilor nutritive importante.

Pentru a creste frumos, cel mic are nevoie de suplimentarea mineralelor si vitaminelor prin alimentatie. Pastele Plasmon contin calciu esential pentru dezvoltarea sistemului osos si a dintilor, fier ce sprijina dezoltarea cognitiva si vitaminele B1, B2, B6 esentiale unui organism sanatos. Pe langa acest important beneficiu, calitatea brandului italienesc Plasmon deriva si din ingredientele folosite. Pastele sunt realizate din faini selectionate si controlate, obtinute din cereale cultivate pe terenuri departe de surse de poluare, care nu sunt tratate cu pesticide. Fiind supuse unui proces tehnologic special, acestea incurajeaza masticatia si sunt usor de digerat. Pastele pot fi gatite fie sub forma de supa, fie ca atare. Insa, includerea legumelor in aceste retete ii pot determina pe micuti sa nu fie reticienti la acestea si sa le placa sa le consume.

Aflat in plina dezvoltare, bebelusul acumuleaza in permanata informatii legate de gustul si textura mancarii, informatii ce se vor resimti chiar si la maturitate. Pastele Plasmon au un gust natural,  neavand conservanti sau coloranti.

O alimentatie sanatoasa inseamna un bebelus sanatos, iar un bebelus sanatos inseamana un bebelus fericit si o familie linistita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *