Prin echipamente de protectie, intelegem toate acele haine de lucru menite sa ofere siguranta si igiena in campul muncii. Astfel, ne putem referi la o gama extrem de diverisificata de produse, in functie de domeniul de activitate:
– halate de lucru (pentru bucatari, chimisti, tamplari etc);
– salopete de lucru (pentru instalatori, muncitori pe santier, electricieni etc);
– sorturi (pentru chelneri, patiseri, brutari, cofetari, oameni de serviciu etc);
– costume de protectie (pentru sectorul petrolier, personal tehnic etc);
– casti de protectie (pentru ingineri, arhitecti, proiectanti, constructori etc);
– manusi de protectie (pentru agricultori, oameni de santier, personal servicii de curatenie etc);
– costume medicale (pentru medici si asistenti) etc.
Asadar, echipamentele de protectie nu sunt doar o ,,uniforma’’, ci o reala necesitate – de cele mai multe ori impusa chiar prin lege. Drept urmare, angajatorul este obligat sa asigure tuturor lucratorilor, fara exceptie (atat femei, cat si barbati), haine de lucru corespunzatoare mediului respectiv. Iar cu aceasta ocazie, majoritatea firmelor care tin la imaginea organizationala opteaza pentru echipamente de protectie personalizate cu logo-ul companiei. Iata ce variante de personalizare exista:
1. Broderie
Aceasta este, de departe, cea mai profi modalitate de a personaliza echipamente de protectie. Spre exemplu, o uniforma de lucru cu logo brodat va oferi un aspect premium imbracamintei. Exista o diversitate de confectii textile care pot fi asociate cu broderia: tricouri, pantaloni, polar fleece si jachete, hanorace, sepci si camasi etc.
2. Serigrafie
Tehnica de personalizare echipamente de protectie prin serigrafie consta in aplicarea de cerneala printr-un sablon de blocare a acesteia si un ecran fin portat pentru a obtine o anumita imagine pe tesatura respectiva. Imaginea obtinuta prin serigrafie este astfel realizata dintr-un numar de puncte fine corespunzatoare numarului de porturi din ecranul utilizat pentru masca.
3. Transfer termic
Personalizarea echipamentelor de protectie prin transfer termic inseamna transferul unei imagini (policromie sau logotipuri) dintr-o folie speciala, imprimata digital si decupata cu un cutter-plotter, pe o tesatura textila, cu ajutorul preselor termice. Calitatea imprimarii prin transfer termic este excelenta, fiind superioara serigrafiei, datorita posibilitatii de a imprima imagini de inalta rezolutie pe folia de transfer prin imprimarea digitala.
Desigur, si costurile de personalizare a echipamentelor de protectie difera de la o metoda la alta, broderia fiind, evident, cea mai costisitoare varianta – oferind, insa, si cel mai inalt grad de calitate. Cu toate acestea, daca vei apela la compania Kronos.ro, producator autohton de echipamente de protectie, vei beneficia de preturi reduse, avand posibilitatea de negociere in cazul comenzilor voluminoase. Serviciile Kronos cuprind atat confectionarea de haine de lucru in propriul atelier de croitorie, in functie de cerintele si nevoile clientului, cat si personalizarea acestora printr-una dintre cele 3 metode prezentate mai sus.
Orientata atat catre nevoile angajatorului, cat si cele ale angajatilor, produsele companiei Kronos sunt exclusiv pentru Protectia Muncii, calitatea confectiilor textile si accesibilitatea preturilor fiind aspecte care primeaza. Astfel, targetul acestei companii il reprezinta firmele cu mai multi angajati, insa si firmele mici si mijlocii pot beneficia de oferte avantajoase! Pentru comenzi personalizate la cel mai bun raport calitate-pret, suna la unul din numerele de telefon 0722 223 166 / 0722 300 656.