Economiseste mii de Euro prin promotiile Ronexprim la aparate de masura!

Mai sunt doar trei saptamani in care poti profita de promotiile pe care Ronexprim le desfasoara la unele dintre cele mai apreciate aparate de masura din oferta Fluke. Reducerile si ofertele speciale sunt ocazionate de implinirea a 70 de ani de activitate a brandului american, unul dintre cei mai populari producatori din domeniul industrial, la nivel international.

Iata in continuare ce aparate de masura intra in promotia „Fluke 70 ani” si ce reduceri se aplica:

1. Testerul electric Fluke T6-1000 cu toc si cleste tip crocodil gratuite

Acest tester electric se remarca prin faptul ca permite o masurare mai sigura a tensiunii, fara sa fie nevoie sa conectezi alte aparate de masura in paralel, dar si o depanare mai rapida si posibilitatea de masurare simultana a tensiunii curentului. Poti cumpara toate produsele enumerate la numai 279 de Euro, pana pe 31 decembrie.

2. Testerul electric Fluke T6-600 cu termometru IR, detector de tensiune si husa gratuite

Tot pana la finalul anului, poti achizitiona si acest kit de diagnostic la doar 319 Euro, cu 20% reducere fata de pretul obisnuit.

3. Multimetrul digital True RMS Fluke 179 cu difuzor Bluetooth gratuit

La orice multimetru Fluke 179 achizitionat pana la finalul anului, vei primi un difuzor Bluetooth gratuit. Multimetrul te va ajuta sa depanezi si sa repari defectele din sistemele electronice si electrice.

4. Testerele de instalatii Fluke 1663 / Fluke 1664 FC cu clesti de curent Fluke 324 / 325 si software gratuite

Testerele seria 1663 sunt aparate de masura care ofera masurari avansate si functii de prima clasa, pe cand 1664 FC te ajuta sa distribui rezultatele wireless si sa efectuezi 7 teste printr-o singura atingere.

5. Camera in infrarosu Fluke TiS 20, termohigrometrul Fluke 971, telemetrul cu laser Fluke 419 D si nivela cu laser cu linii in diagonala Fluke 180 LG cu centura pentru scule gratuita

Daca decizi sa cumperi cele patru aparate de masura enumerate mai sus pana pe 31 decembrie, vei primi o centura pentru scule gratuita. Camerele de termoviziune, termohigrometrele, telemetrele si nivelele sunt dispozitive utilizate indeosebi in mediile dificile si periculoase ale santierelor de constructii.

6. Testerul de izolatie Fluke 1507 cu clestele de curent Fluke 323 gratuit

Acest tester compact, robust si usor de folosit este recomandat pentru un numar mare de aplicatii de depanare, punere in functiune si intretinere preventiva, avand tensiuni de testare multiple si alte functii care economisesc timp si bani.

7. Osciloscoapele ScopeMeter Fluke 12 X si Fluke 19 X cu reducere si accesorii + software gratuite

Aceste aparate de masura pot fi achizitionate cu reduceri de pana la 500 de euro. In plus, vei primi gratuit o carcasa de transport, programe de tip software compatibile, dar si un hanger magnetic si o protectie pentru ecran (acestea din urma sunt valabile doar pentru modelul Fluke 19 X).

8. Promotia Buy High / Pay Low

Aceasta promotie la aparate de masura presupune achizitionarea unei camere de termoviziune de la Fluke si achitarea pretului modelului imediat inferior. Spre exemplu, daca decizi sa cumperi modelul Ti 400, vei economisi nu mai putin de 1.300 de Euro!

9. Camera de termoviziune Fluke TiS 45 cu lanterna pentru casca L 206 Deluxe la un pret special

O reducere de 766 de Euro te asteapta si la achizitionarea modelului TiS 45, insa numai pana la 15 decembrie!

10. Multimetrul industrial Fluke 87 V la un pret promotional

Pana pe 14 decembrie, cumpara acest aparat de masura deosebit de performant, rapid si exact, cu termometru inclus, la 399 de Euro, un pret redus cu 20% fata de cel de catalog.

11. Clestele de curent Fluke 376 FC Wireless True RMS AC/DC la un pret special

Nu in ultimul rand, daca achizitionezi acest cleste de curent pentru depanarea defectelor aleatoare, cu sonda flexibila iFlex inclusa, vei plati cu 20% mai putin decat pretul de catalog (500 de Euro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *