Elemente moderne pentru organizarea nunții tale

Planificarea și organizarea unui eveniment implică multă dăruire de sine și răbdare, iar când vorbim despre cel mai important eveniment din viața unui om, și anume nunta sau botezul, ținem să fim la curent cu ultimele tendințe în domeniu. Planificăm totul până la cele mai mici detalii: un decor atractiv, o muzică bună, un fotograf profesionist, care să imortalizeze cele mai frumoase și deosebite amintiri, o listă cu oameni dragi care să ne fie alături și nu în ultimul rând -invitații speciale,  care să ne reprezinte prin câteva rânduri personalizate.

Mai nou, pe site-urile specializate în organizarea evenimentelor își face loc un nou serviciu – invitațiile digitale, un mod inedit și inovativ de a-i surprinde pe cei dragi. Chiar dacă încă nu este o variantă atât de populară de chemare a oaspeților, totuși avantajele pe care le reprezintă vor face ca această idee să se răspândească cu pași rapizi și să prindă popularitate. O invitație digitală este un mod modern, practic, rapid și ușor de a-i invita pe cei dragi la evenimentul dumneavoastră.

Cum funcționează?

Invitațiile digitale sunt aproximativ la fel ca si cele de hârtie, însă acestea nu se printează, ci se trimit de către tine pe email, Facebook, sau orice altă rețea de socializare, tuturor persoanelor pe care dorești să le inviți la eveniment. Aceștia vor fi redirecționați către o pagină web unde vor vedea invitația ta personalizată, după care va trebui sa își scrie numele si să-și anunțe acordul. Răspunsul invitaților va fi trimis direct pe emailul tău. Astfel îți va fi foarte ușor să iți faci o părere despre numărul persoanelor care vor fi prezente.

De ce să optezi pentru invitații digitale?

  • Față de invitațiile tradiționale, vă vor ajuta să economisiți timp.
  • Numărul persoanelor invitate este nelimitat.
  • Preț mult mai avantajos.
  • Posibilitatea de personalizare;
  • Nu este necesară livrarea prin curier.
  • Aspect modern si original.
  • Comod de folosit.
  • Participați la păstrarea și salvarea copacilor ?.

Cantitatea minimă de comandă pentru orice produs personalizat diferă de la producător la producător, începând, în general, cu 30 – 40 de bucăți.

Trăim în era tehnologiilor informaționale. Suntem dependenți de smartphone, internet, rețele sociale. Invitația digitală este un serviciu special creat să ne ușureze munca și procesul de pregătire și de organizare a evenimentelor, ne ajută să economisim ceva bani și timp. Să nu uităm, însă, de frumoasele tradiții românești, care totuși ne fac să fim mai aproape și mai uniți. Este frumos și binevenit ca oamenii dragi să fie invitați la un astfel de eveniment important, cum este nunta, botezul sau cumătria, cu un pahar de vin și cu o prezență caldă, zâmbet și inimă deschisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *