Atât cât perioada vacanțelor de vară continuă, putem visa la destinații senzaționale, cu bucătării care ne încântă toate simțurile, iar bucătăria italiană fără îndoială ne satisface poftele vizuale, gustative și olfactive. Nu ratați la TV Paprika emisiunea care explorează aceste specialități: „Silvia: Bucătăria italiană”. În același timp, vacanța înseamnă și liniște la casa de la țară, așa cum o descoperă un maestru bucătar în „Marcus Wareing: Provența”. Apoi, explorăm și mai mult din bucătăriile altor țări, cu ajutorul emisiunii „Lumea lui Chuck”.
„Silvia: Bucătăria italiană” e o emisiune plină de delicii, informații și arome, difuzată în fiecare zi la TV Paprika, câte două episoade, de la orele 12:00 și apoi de la 19:00. Această serie este o invitație caldă și prietenoasă în bucătăria Silviei, care adoră să ne arate ce a învățat de-a lungul anilor despre frumusețea și simplitatea bucătăriei italiene. Show-ul este o călătorie plină de prospețime prin aromele, cultura și inima Italiei.
Fie că e vorba de aperitive, feluri principale, băuturi sau deserturi, Silvia are mereu idei și soluții accesibile pentru toată lumea. Ea are o adevărată poftă pentru a împărtăși lucrurile pe care le-a prins – fie că vreți o gustare delicioasă sau un desert, emisiunea ei e locul perfect pentru a obține recomandări.
Emisiunea „Marcus Wareing: Provența” e difuzată în fiecare zi, de la ora 11:00 și 21:00. Maestrul bucătar descoperă în fiecare episod secretele celor mai bune și mai simple bucate franceze. Wareing prezintă multiple trucuri pentru a conferi un aer provensal acestor bucate. El vizitează locuri pline de atmosferă îmbietoare, pentru a cumpăra ingrediente proaspete pentru preparatele sale. Într-un episod, el chiar va găti pentru francezii din piață, care sunt sceptici în legătură cu bucătăria britanică, mai ales că gusturile lor sunt ceva mai sofisticate în general.
Wareing gătește cu carne de porc, dar încearcă să găsească modul lui propriu de a întrebuința baghetele în crearea sandvișului perfect.
„Lumea lui Chuck” e difuzată în weekend (câte două episoade), de la orele 11:30, 23:30 și 6:00. Chuck Hughes călătorește din țară în țară pentru a prezenta preparate care evocă regiuni sălbatice, aventuri și localnici neconvenționali. Aventura propusă de Chuck duce la descoperiri culinare fantastice, condimentate cu atmosferă locală.
El se folosește de aceste experiențe pentru a crea preparate inspirate de ingredientele locale și de întâlnirile cu personaje savuroase. Indiferent de felul bucătăriei întâlnite, Chuck dă dovadă de aceeaşi pasiune! Şi cu cât ajunge în regiuni mai îndepărtate pentru a descoperi bucate cu adevărat speciale, care deschid noi orizonturi culinare, cu atât mai mult se bucură de aventura de care are parte.

