Evolutia monedei euro si a dolarului pe luna aprilie

Trăiești într-o lume care se mișcă constant în mod alert. Iar pentru a ieși în câștig trebuie să fii mereu conectat la ultimele știri sau informații online. Fie că este vorba de activitatea profesională sau cea personală, omul care deține informația este un om puternic. Ia exemplul lui Mark Zuckerberg sau Bill Gates.

Nici domeniul financiar nu reprezintă o excepție. De exemplu, un curs valutar dolar poate varia: se poate deprecia chiar dacă în ziua anterioară a fost favorabil. Din fericire îți poți actualiza informațiile despre o anumită monedă prin simpla verificare a unui curs valutar BNR la zi.

În ceea ce privește valoarea unui curs valutar dolar în luna aprilie a acestui an, lucrurile au arătat bine. Dolarul a parcurs un drum ascendent cu mici deprecieri la intervale de timp. Dacă vei căuta un curs valutar dolar oficial pentru începutul lunii vei vedea că moneda a ajuns la 3,7779 lei/unitate. Ba chiar spre sfârșitul lunii dolarul atinge un prag maxim cu o valoare de 3,8839 lei/unitate.

Cât despre moneda euro,  lucrurile stau asemănător.  Un curs valutar euro pentru începutul lunii aprilie arată o valoare euro de 4,6548 lei/unitate. Spre jumătatea lunii pragul euro atinge chiar și valoarea de 4,6485 lei/unitate. De la jumatatea lunii câtre sfărșitul acesteia, moneda euro începe să aibă o valoare ceva mai mare, reușind chiar să atingă un prag de 4,6618 lei/ unitate. Moneda euro este și ea, de asemenea, o monedă relativ stabilă.

Așadar pentru luna aprilie se poate vorbi, întradevăr, de o evoluție atât a monedei euro cât și a dolarului. Fie că apelezi la un curs valutar euro ori dolar este important să le cunoști valorile. Astfel, vei putea să ai o imagine mult mai clară asupra monedei de interes.  Și va deveni și mult mai simplu să iei decizii cu privire la planurile tale financiare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *