Fotografiile- cele mai frumoase amintiri de la nuntă

George Sandu

Fotografia de nuntă este un tip diferit de fotografie.  În fotografiile de nuntă sunt surprinse momentele ce preced petrecerea de nuntă, cununia religioasă și civilă, poze de la întânlirea mirelui cu mireasa, acasă la mireasă, dar și celelalte momente de la petrecere. Un fotograf nunta Bucuresti are un rol foarte important pentru tot evenimentul.

Pentru a obține cele mai bune fotografii pentru nuntă, mai jos veți regăsi câteva sfaturi de care ar fi bine să țineți cont. Chiar dacă aveți un fotograf profesionist, pozele trebuie să reflecte personalitatea voastră.

Alege-ți tipul de fotografie care vi se potrivește

Câteva întrebări pe care să vi le puneți înainte de a începe căutarea: Cum ar arăta pozele tale ideale de nuntă? Sunt 4 tipuri principale de stiluri de fotografie de nuntă:

Stilul fotojurnalistic. Aici evenimentele sunt captate de fotograf așa cum decurg ele, în forma lor reală, fără intervenția sa.  Aspectul este  corelat cu fotografia de ziar.

Stilul tradițional. În acest stil fotograful regizează, știe dinainte ce fundal să folosească, cum și pe cine să fotografieze. Fotograf nunta va da indicații pe toată durata evenimentului.

Stilul artistic este definit de imaginile neconvenționale, făcute din unghiuri creative, iar fotograf nunta va acționa ca un adevărat artist.

Stilul ilustrativ este o combinație între stilul tradițional și cel fotojurnalistic și se axează pe compoziție, fundal și lumină. Un fotograf profesionist se va implica atât cât este necesar ca să nu distrugă naturalețea momentului.

Cum îți alegi fotograful perfect?

Cel mai important este să vă întânliți cu fotograful și să stabiliți întânliri cu cât mai mulți până o să vă opriți la cel care vă face să vă simțiți cel mai bine. Este esențial să rezonați cu el să totodată să vă regăsiți în portofoliul său. Deasemenea, îi puteți cere o nuntă cap-coadă, vizitați site-ul, citiți despre filosofia sa și despre experiență.

Este esențial să comunicați cât mai bine cu fotograful. Spune-i ce anume îți dorești și care sunt pretențiile tale. Interesează-te și de aparatura pe care o folosește și despre portofoliu. Indicat ar fi să vizualizați cât mai multe fotografii, clipuri sau filmări realizate de el. Deasemenea, puteți cere și o ofertă pentru un pachet foto-video nunta.

Lumina naturală este cea mai bună și joacă printre cele mai importante roluri în fotografie. Profitați cât de mult puteți de ea și creați multe cadre în lumina naturală.

Investește în make-up și coafură pentru că acestea joacă un rol extrem de important în fotografie.

Planificarea evenimentelor este vitală. Creați o listă asemenea unui desfășurător. Trimite lista fotografului, cameramanului și DJ-ului. Treceți pe ea ora la care începe cununia religioasă, cununia civilă, ședința foto. Deasemenea, estimați și cât durează acestea. Lăsați marje de timp pentru orice eventualitate, oricum nu se va respecta întru totul, însă aveți deja o imagine asupra evenimentului și vor știi și ceilalți ce ar trebui respectat.

Alegeți un fotograf de nunta profesionist și asigură-te că vei avea parte de cele mai frumoase amintiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *