Imortalizarea celor mai haioase momente

Imortalizarea celor mai haioase momente

Un eveniment special trebuie sa cuprinda un numar variat de elemente astfel incat toti cei prezenti sa se simta bine si sa petreaca alaturi de cei dragi momente minunate. Locul in care se desfasoara fericitul eveniment – indiferent de natura sa – trebuie sa fie luxos, iar mancarea trebuie sa aiba un gust un desavarsit. De asemenea, formatia trebuie sa aiba un program bine ales pentru a intretine atmosfera si pentru a-i ridica pe invitati de la mese.

O alta atractie a ultimilor ani o reprezinta minunatele cabine foto. In general, acestea sunt amplasate aproape de iesire pentru a putea fi usor reperate de catre toti invitatii. Doritorii se pot ghida si dupa multimea de oamenii care se aduna buluc in fata obiectului pentru a imortiza clipele amuzante sau romantice.

Fara doar si poate un astfel de photo booth la o nunta reprezinta o alegere mai mult decat inspirata. Invitatii vor putea pleca acasa cu o amintire de neuitat. Toate fotografiile sunt imprimate pe loc si pot fi scoate in mai multe exemplare. Pentru a condimenta putin lucrurile, echipa aduce si o recuzita care poate fi utilizata in fotografii. Palarii, masti, insigne sau mesaje amuzante, toate aceste accesorii pot fi alese in functie de starea de spirit. Garantat toti cei prezenti se vor distra copios si vor vrea sa repete experienta si cu alte ocazii.

Pretul inchirierii cabinei foto este deosebit de accesibil, iar clientii trebuie sa opteze pentru minim o ora. De la 4 ore in sus, pretul beneficiaza de un discount generos asa ca aceasta oferta nu ar trebui trecuta cu vedere. Echipa este cea care va sosi inainte pentru a monta in mod corespunzator aparatul si va ramane pe parcursul evenimentului pentru a oferi suport tehnic atunci cand apare o mica problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *