Jucariile care nu afecteaza sanatatea copilului tau

Părinții știu ce e mai bine pentru copilul lor. Așa ai tot auzit spunându-se până acum. Dar de când tu însăți ai devenit părinte, parcă lucrurile par mai complicate. Ce fel de lapte praf să îi dai celui mic, cât timp să îl lași la televizor, cu ce jucării are voie să se joace, etc. Toate astea sunt lucruri cu care se confruntă totuși toți părinții. Din fericire, noi îți punem la dispoziție un mini-ghid pentru rezolvarea uneia dintre probleme din viața de părinte. Care sunt jucăriile cele mai sănătoase și mai potrivite pentru copilul tău

Jucariile clasice

Nu trebuie să fii om de știință ca să îți dai seama că un număr mare de ore petrecute în fața tabletei sunt dăunătoare pentru oricine. Dar mai ales pentru copii! De aceea ai putea apela la jucarii de plus în locul celor de genul tabletelor, telefoanelor sau computerului. Mai mult de atât, nu trebuie să te îngrijoreze dacă sunt potrivite pentru băieței sau fetițe.  Animăluțele de plus, în special, sunt universale. Iar cei mici nu vor refuza vreodată jucarii de plus cu fețe prietenoase.

Jucariile interactive

Ți-e teamă că micuțul tău ar putea deveni un „singuratic” dacă nu iese afară cu prietenii lui? Atunci învață-l de mic cu niște jucarii interactive. Micuțul tău exersează astfel diferite cuvinte și propoziții care îi vor fi de folos în joaca cu ceilalți copii. Ba mai mult, pentru cei mici aceste jucarii interactive pot ajunge să fie cei mai buni prieteni ai lor.

Jucariile de strategie

Poți sta fără grijă dacă micuțul tău este fan jocuri de strategie. Va învăța să își folosească mintea eficient și va deveni capabil de luarea deciziilor. Poți să îi comanzi astfel de jocuri de pe site-urile de jucarii online. Nici nu trebuie să stai la cozi interminabile sau să te uiți printre raioane în fugă. Cumpără-i micuțului tău jucarii online fără stres sau grabă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *