Mega Investments International se orientează către piața de Crypto

Investițiile în imobiliare, în magazinele online și, mai nou, chiar în piața Crypto sunt doar câteva dintre cele regăsite în portofoliul Mega Investments International. Potrivit declarațiilor și afirmațiilor realizate chiar de către CEO-ul Cosmin Menu, piața de Crypto se va confrunta cu diferite obstacole pe parcurs, însă va fi cea care va reuși să salveze economia. La ora actuală, Mega Investments International deține inclusiv magazinul online MegaDepot.ro, unde poți găsi instrumente și aparate specializate pentru activitățile de bricolaj. Tot de aici poți achiziționa inclusiv instrumente de uz casnic, precum aparate de curățat sau grătare calitative și extrem de rezistente. Ulterior, grupul s-a orientat către proiecte pe bază de Crypto, pe care dorește să le pună în aplicare în viitorul apropiat.

Care sunt avantajele pieței Crypto în raport cu băncile

Spre deosebire de bănci, unde poți achiziționa mai multe monede, piața Crypto oferă posibilitatea cumpărării unei fracțiuni de monedă. Acest lucru este posibil datorită faptului că o cripto-monedă nu are o valoare reală, ci și este influențată de fluctuațiile pieței. Printre cele mai des întâlnite avantaje puse la dispoziție de piața Crypto se numără:

  • Nu depinde de o autoritate centrală – pe scurt, nu ai nevoie de bancă pentru a face investiții. De asemenea, monedele sunt deținute sub anonimitate, ceea ce înseamnă că poți evita comisioanele și costurile ascunse și, în același timp, să eviți orice asociere a ta cu monedele;
  • Evitarea legislațiilor – spre deosebire de bănci, care se supun legislațiilor locale sau naționale, cripto-monedele nu au de-a face cu diferențele locale;
  • Fluctuații mari – în timp ce acest aspect este văzut ca un dezavantaj, în realitate poate fi un avantaj foarte mare. Vorbim aici despre posibilitatea ca și prețul să crească foarte rapid de pe o zi pe alta, ceea ce îți poate aduce venituri considerabile.

Proiectele de pe piața de Crypto ajută indiscutabil fiecare persoană, în special antreprenorii care vor să realizeze investiții pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *