Noua tehnologie pentru copii

Ultimele gadget-uri apărute în viețile noastre sunt de un real folos atât pentru noi ca părinți, cât și pentru copii. Prin urmare, un smartwatch copii  este o variantă mult mai eficientă pentru a fi mereu în legătură cu copilul, este o soluție mult mai simplă decât un smartphone.

În ultima perioadă vânzarea smartwatch-urilor pentru copii a luat amploare, căci părinții își doresc din ce în ce mai mult să monitorizeze activitatea copiilor, să știe permanent unde se află aceștia ,iar copiii pot genera un apel rapid către părinți prin simpla apăsare a unui buton.

Aceste dispozitive sunt construite din materiale de calitate, au colțurile rotunjite și design durabil, pentru a nu exista nici un dubiu în privința siguranței purtătorului și al rezistenței  ceasului în cazul în care este lovit sau scăpat.

Majoritatea modelelor de smartwatch copii au integrată o cameră foto pentru a îl ajuta pe copil să imortalizeze momente importante pentru el, putând mări capacitatea de stocare prin adăugarea unui card SD de până la 32 gb.

Chiar dacă nu știu să scrie pentru a își păstra amintiri sau gânduri, deoarece unele modele pot fi folosite de la vârsta de 3 ani, cei mici  pot  cu ajutorul reportofonului să înregistreze orice doresc.  O altă funcție importantă este aceea care îl ajută pe copil prin diferite modalități să învețe cât este ora. Acestea ar fi: afișarea orei în mod digital sau analogic, redarea cu sunet a orei selectate, diferite interfețe și rame, alarmă, numărătoare inversă sau cronometru.

O altă funcție importantă, chiar și pentru sănătatea micuților este pedometrul, care înregistrează numărul de pași făcuți, distanța și caloriile consumate, fiind astfel la curent cu activitatea fizică atât de necesară tuturor.

Copilul va putea petrece o bună perioadă de timp jucându-se pe numeroasele jocuri instalate pe dispozitiv, de exemplu în mașină când aveți de parcurs un drum mai lung și se știe că cei mici sunt nerăbdători și mult prea energici pentru a sta mult timp locului. Unele dintre jocuri sunt: X și O, Avioane la război, Ghicește ceașca, Nimerește șoricelul, Joc memorie, Instrumente muzicale și multe altele.  Toate aceste jocuri îl ajută în dezvoltarea gândirii logice, coordonarea mână-ochi și planificarea.

Dacă doriți să vă faceți copilul fericit, atunci dăruiți-i acest gadget multifuncțional care îl va însoți oriunde și îi va păstra toate amintirile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *