(P) Urmează cursurile școlii de navigație SeaFar, descoperă-ți pasiunea!

scoala de navigatie SEAFAR

Școala de navigație SeaFar este o instituție care pregătește doritorii pentru a deveni navigatori maritimi și pentru a obține calificările ce le sunt necesare. Școlile de navigație oferă o varietate de programe în vederea formării, inclusiv cursuri teoretice și practice, pentru a pregăti doritorii de viitoarele peripeții în larg.

Cursurile pe care le poți urma la SeaFar

Cursurile de navigație sunt unele diverse, poți învăța să navighezi prin intermediul cursurilor pentru categoria D, C, S sau poți beneficia de pachete, precum categoriile D+C  și categoriile D+C+S sau chiar curs de radio GMDSS-LRC. Categoria D este perfectă pentru cei ce doresc să navigheze pe apele interioare (lacuri, râuri, fluvii și delte), categoria C este destinată persoanelor ce doresc să navigheze pe suprafațe de maxim 6 mile de la țărm și categoria S este dedicată celor ce doresc să navigheze prin manevrarea navei cu vele. Descoperă mai multe informații în pagina oficială SeaFar!

De ce ai nevoie pentru a începe cursurile?

În ceea ce privește calificările necesare pentru a urma o școală de navigație, acestea variază în funcție de programul de formare și de nivelul de pregătire pe care dorești să-l urmezi. Pentru acestea vei avea nevoie de o diplomă ce atestă nivelul de studii sau echivalența acestora, să fii apt din punct de vedere fizic și psihic și să deții capacitatea de a învăța și aplica cunoștințele tehnice și practice învățate.

Știai că poți opta pentru o croazieră?

Totodată SeaFar oferă servicii navale de croazieră, unde se pot organiza și alte tipuri de evenimente, cum ar fi team building-uri, căsătorii sau petreceri pentru burlaci sau burlăcițe. Dacă ești interesat să organizezi un astfel de eveniment, poți opta și pentru vacanțe velier cu skipper, ce sunt perfecte pentru grupuri de prieteni sau familie.

Experiențele se pot măsura în mile!

La SeaFar poți avea parte de mici călătorii de învățare ce pot dura chiar de la o zi la șapte zile. Poți opta pentru pasajul Mangalia-Costinești ce va dura o singură zi și vei parcurge 20 de mile maritime (Nm), vei pleca de la Mangalia până la epava Costinești și înapoi. Poți opta și pentru pasajul Mangalia-Eforie Nord, ce durează două zile și vrei parcurge 40 de mile maritime sau pasajul Mangalia-Balcic ce durează trei zile și vei putea naviga 100 de mile maritime. Prin intermediul acestora, vei dobândi atât experiențe noi, cât și cunoștințe în domeniul maritimului. Una dintre cele mai mari experiențe poate fii o săptămână în marea Egee, chiar dacă aceasta durează șapte zile, vei parcurge 300 de mile maritime. Experiența este una incredibilă și de neuitat.

Dacă îți dorești să devii un navigator experimentat poți începe cursurile la școala de navigație SeaFar. Vei învăța lucruri noi de care cu siguranță te vei bucura, poate chiar descoperi o nouă pasiune. Nu ezita, poți ajunge unul dintre cei mai mari navigatori! Oferă-ți șansa de a-ți descoperi pasiunea și visează întotdeauna la mai mult!

Contact:

+40 721 554 664

+40 737 006 006

contact@seafar.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *