Producator de tamplarie PVC si partener in atingerea obiectivelor de eco-eficienta!

producator tamplarie pvc

Un producator de tamplarie PVC trebuie sa iti ofere putin mai mult decat simple sisteme pentru usi si ferestre. Acesta trebuie sa devina un partener de incredere, care sa te ajute sa iti atingi obiectivele si sa iti furnizeze profile care sa respecte cele mai noi standarde de eco-eficienta.

Nascut din filosofia lui „putin mai mult”, decoplast.ro este un partener care porneste la drum impreuna cu tine si iti ofera puterea de a privi cu incredere catre viitor. Ancorati in acum, membrii companiei gandesc produse pentru viitor, adaptate tendintei generale care se indreapta catre tamplarie PVC cu un nivel de eco-eficienta ridicat.

Motivele sunt evidente – costurile tot mai mari ale energiei electrice şi resursele naturale tot mai limitate si scumpe. In plus, trebuie sa ne aliniem la noile norme Nearly Zero Energy Building (nZEB) pentru toate tipurile de cladiri. Asta inseamna ca energia regenerabila trebuie sa acopere cel putin 30% din consum intr-o cladire cu standard nZEB. Anul acesta s-a observat o afinitate crescuta si pentru smart living, care se reflecta inclusiv in accesorii si device-uri aplicabile sistemelor de tamplarie, cum ar fi clante si yale inteligente, sau lacate cu Wi-Fi si amprenta digitala”, declara Mirela Ivascu, partner manager Decoplast.

producator tamplarie pvc
producator tamplarie pvc

Materialul cadru folosit de acest producator de tamplarie PVC in fabricarea produselor sale este 100% reciclabil, motiv pentru care se afla constant in topul analizelor de eco-eficienta. In plus, toate profilele contin materiale reciclate in proportie de 30%, in timp ce balastul generat de productie este 100% reciclat si transformat in materiale auxiliare, precum accesorii de tip glafuri.

Produsele realizate in fabricile acestui producator de tamplarie PVC sunt impartite in 4 game: doua standard (DecoSpatio si DecoSensio) si doua premium (DecoVisio si DecoVitrio). Indiferent de tipul de sistem PVC ales pentru completarea constructiei, vei avea siguranta ca asigura:

• izolare termica eficienta;

• stabilitate exceptionala;

• siguranta impotriva tentativelor de efractie;

• performanta energetica crescuta;

• durabilitate;

• un nivel mare de vitrare;

• estetica rafinata.

De aproximativ 20 de ani, materialul folosit de compania mentionata anterior in fabricarea produselor sale si-a dovedit:

  • longevitatea;
  • usurinta cu care poate fi intretinut;
  • eficientizarea costurilor de investitie;
  • eficienta energetica remarcabila.

Un plus al sistemelor PVC oferite de acest producator de tamplarie PVC il reprezinta posibilitatea personalizarii produselor. Tot din dorinta de a oferi putin mai mult clientilor sai, compania isi indreapta atentia catre oferirea unor solutii personalizate, specifice nevoilor clientilor:

Noi ne focalizam pe oferirea de solutii personalizate, care sa se potriveasca perfect nevoilor si preferintelor fiecarui client. Aceasta abordare ne permite sa cream produse de calitate, realizate cu atentie la detalii, dar si sa construim relatii durabile cu clientii nostri. In contrast, lanturile de magazine cu vanzare in masa comercializeaza produse fabricate in serie.”, mai spune Mirela Ivascu.

Livrarea rapida este un alt obiectiv important pe care acest producator de tamplarie PVC il are stabilit ca prioritar pentru imbunatatirea relatiei cu partenerii sai.

Noi, la DecoPlast, ne-am adaptat strategia prin productia unor stocuri mai mari si expedierea comenzilor cu mai mult timp in avans pentru a evita intarzierile”, incheie Mirela Ivascu explicarea strategiei companiei in crearea unei relatii solide si de incredere cu distribuitorii, arhitectii si constructorii cu care colaboreaza si carora le furnizeaza profile PVC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *