Rooftop Bucuresti: The Temple Social Pub – vazut si placut

restaurante bucuresti

Mergand pe Marasesti, te poti opri intr-un loc foarte frumos, numit The Temple Social Pub, adaugat de noi la preferintele in top restaurante Bucuresti. Aici casa este un adevarat labirint, dar punctul foarte pe perioada verii este rooftopul. Pub-ul este o imbinare intre stilul englez de pub, cu accente burgheze si regale. Se regaseste multa marmura, lemn masiv lucrat manual, baruri luminate arhitectural.

Din punct de vedere al experientei in Temple Social Pub, putem spune ca am reveni oricand cu drag aici, alaturi de prieteni sau de persoana iubite, pentru ca este un loc intim si frumos.

Barmanii si ospatarii din The Temple Social Pub sunt de-ai casei, diferiti de alte locuri vizitate, acestia par o familie chiar si la locul de munca. Servirea este rapida, mancarea foarte buna si oamenii care ii calca pragul sunt de calitate. In general am intalnit persoane peste 20 de ani.

Tablourile din pub sunt peste 200 la numar, cu fel de fel de personaje istorice, actori sau artisti muzicieni consacrati, trupe precum: Beatles, Madonna, Queen, Aerosmith, red hotchillie peppers, plus multi altii.

Ofertele lor sunt foarte atragatoare, spre exemplu daca iti serbezi ziua in Temple Social Pub, fii sigur ca este top restaurante Bucuresti, si ai 20% reducere in ziua respectiva, pe baza actului de indentitate. De asemenea, daca esti la job zilnic, merita sa vii sa servesti meniul zilei aici, in Pub Bucuresti The Temple, pentru ca este doar 20 de lei si beneficiezi de o supa/ crema, un fel principal si un desert mereu surpriza.

Este foarte convenabil si mancarea este de calitate pentru un pret atat de mic. Duminica este seara burgerilor, sau in fiecare duminica exista reduceri la o anumita sectiune de meniu, cum ar fi main couse, dirty food, deserturi, appetizers, paste si salate, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *