SAINT VIA – partenerul ideal în accesarea Fondurilor Nerambursabile!

Fondurile europene reprezintă o posibilitate de a beneficia de finanțare pentru toți cei care doresc un sprijin la momentul potrivit.

Accesarea fondurilor nerambursabile reprezintă o variantă deosebită pentru toți cei care sunt interesați de acest subiect, fiind totodată cea mai ușoară modalitate de a primi o sursă de finanțare.

Dacă dorești să accesezi fonduri, dar nu știi de unde să începi, nu știi care sunt documentele necesare și etapele care trebuie parcurse sau pur și simplu nu ai timpul necesar, cel mai indicat este să lucrezi cu o firmă de consultanță autorizată în vederea elaborării proiectelor de acest tip.

Este esențial să iei legătura cu o echipă de specialiști în consultanță pentru accesarea fondurilor guvernamentale sau europene, deoarece este important ca proiectul tău să fie corect din toate punctele de vedere, să îndeplinească condițiile obligatorii și să aibă șanse maxime la finanțare.

Nu este ușor să accesezi fonduri europene, deoarece există o mulțime de proceduri și condiții pe care ar trebui să le îndeplinești. Fiecare pas este diferit, iar dacă vrei să nu mai pierzi timpul și să treci la fapte, este recomandat să apelezi la o firmă specializată în acest domeniu, cu experiență de peste 10 ani, precum SAINT VIA!

Această firmă are o echipă bine pregătită de specialiști în domeniul proiectării, elaborării și consultanței, precum și un portofoliu extins de clienți, care este în continuă creștere și pentru care oferim:

– experiență în accesarea fondurilor de peste 10 ani;

– calitatea oferită de personalul specializat cu competențe în domeniu;

– procentul de obținere finanțare/o rată de succes de 98,46% la ultima sesiune;

– costurile au fost create în timp pe baza experienței și a ratei de succes;

– servicii suplimentare netaxabile pentru servicii conexe care țin de proiect;

– asigurăm consultanță, întocmire proiect (plan de afaceri, studiu de piață, previziuni financiare, declarații, anexe), depunerea acestuia, menținem legătura cu Ministerul, programăm semnarea contractului de finanțare, etc.

Apelează la firma de consultanță și află dacă proiectul tău are șanse de reușită!

Dacă ai nevoie de servicii pentru elaborarea proiectelor de tip tehnico-economic; dosar de achiziții sau a devizelor necesare pentru accesarea fondurilor nerambursabile prin programele speciale care sunt în derulare, optează pentru o sesiune de consultanță.

În felul acesta vei beneficia de o șansă uriașă! Fă tot ceea ce poți pentru afacerea ta și ia legătura întotdeauna cu specialiștii din acest domeniu.

Aceasta este calea cea mai rapidă de a primi toate beneficiile pe care ți le dorești. Dacă ai nevoie de informații suplimentare cu privire la acest aspect, nu ezita să suni la numărul de telefon afișat pe site. În scurt timp vei primi toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua o decizie importantă pentru viitorul tău! Îndrăznește să îți pui planurile în aplicare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *