Schimba-ti bateria din bucatarie cu noile modele de pe piata. Alege obiectele perfecte pentru casa ta

Doresti sa iti schimbi bateria de la bucatarie cu una care sa fie mai potrivita modului in care este folosita? Colectia de baterii bucatarie de pe piata vine cu o gama de nerefuzat. Modelele noi imbina stilul unic cu cerintele clientilor, astfel incat produsele livrate sa se ridice la nivelul asteptarilor.

Daca nu esti interesat de acest produs, ai putea intreba ce este atat de special la o baterie pentru bucatarie, si de ce trebuie sa existe mai multe modele pentru acestea. Adevarul este ca modelele au fost diferite dintotdeauna, doar ca acum au aparut si produse care vin cu mai multe avantaje, nu doar cu faptul ca permit apei reci/calde sa treaca.

Baterii cu pipa joasa sau inalta

Daca va doriti un produs clasic si simplu, cea mai buna alegere o reprezinta bateriile cu pipa joasa sau inalta. Acestea imbina utilitatea cu simplitatea. In gama de baterii bucatarie cu pipa joasa intra acele produse clasice, la cele mai scazute preturi, care nu permit o mobilitate foarte mare.

Bateriile cu pipa inalta, pe de alta parte, ofera o flexibililtate mult mai mare, pipa fiind pivotanta. De asemenea, acest tip de baterie vine si cu mai multe modele si materiale din care sunt confectionate, in special din cauza faptului ca popularitatea acestora a crescut mult in ultimii ani. Un plus fata de bateriile cu pipa joasa este acela ca unele modele vin cu un aerator de rezerva si permit si montarea a doua robinete.

Baterii cu dus

Un alt model nou, a carui cerere pe piata a crescut in ultii ani, este bateria cu dus. Exact dupa cum spune si numele, aceasta baterie vine cu un mic furtun, similar celui de la dusul clasic. Acestea vin in ajutor, in special in cazul bucatariilor in care se spala vasele la mana. Prin intermediul dusului putem obtine un jet mai puternic, si putem ajunge cu acesta la suprafata obiectelor spalate fara a stropi la fel de tare ca atunci cand ridicam obiectul la nivelul unei baterii clasice.

Acest tip de baterie se mai poate prezenta si in alta forma, nu doar cu furtun. Cel de-al doilea model este unul asemanatori bateriilor cu pipa inalta, diferenta insa fiind ca in loc de un singur jet puternic, robinetul are mai multe jeturi mici, asemanatoare celor unui cap de dus.

Baterii cu filtru de apa

Probabil cele mai noi pe piata, bateriile cu filtru de apa au inceput sa fie cautate, ele imbinand doua produse in unul singur. Cunoastem prea bine problema calitatii apei de la robinet, multe persone refuzand sa o bea, preferand sa cumpere apa plata imbuteliata. Acest nou tip de robinet, insa, vine in ajutorul acestora, dar si in ajutorul celor care deja consumau apa direct de la robinetul din bucatarie, oferind o mai buna calitate a apei. In acest caz, insa, trebuie sa tinem cont de faptul ca filtrul din robinet trebuie schimbat din cand in cand, astfel incat acesta sa isi faca treaba.

Aceste modele de baterii bucatarie, precum si altele, se pot gasi pe baterii-lux.ro

Daca esti in cautare de baterii bucatarie sau baterii baie, noi recomandam cu incredere produsele baterii-lux.ro. Aici puteti gasi o gama variata de baterii, dintre care cele mai populare sunt cele prezentate anterior. Pentru cea mai buna alegere pentru dumneavoastra si pentru spatiul in care trebuie montata bateria, va sfatuim sa luati legatura directa cu un specialist si sa alegeti impreuna cu acesta produsul perfect de pe baterii-lux.ro.

Date de contact:

Telefon: 0721482872

E-mail: office@baterii-lux.ro

Adresa: Bucuresti, St. Cap. Ghe. Ion, Nr. 11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *