Sfaturi in vederea achizitionarii anvelopelor agricole

Există multe tipuri de anvelope pe care le puteți cumpăra pentru utilajul dvs. agricol. Luați în considerare cu atenție ce veți folosi tractorul dvs. și decideți ce tip de anvelopă este cea mai potrivita pentru dvs.

Dacă nu sunteți sigur, discutați cu experții dvs. pentru anvelope. Cereti informatii doar despre anvelopele de tractor și nu despre anvelopele pentru alte utilaje agricole.

Sfaturi pentru cumpararea de anvelope de tractor

Dacă nu ați făcut acest lucru înainte, alegerea anvelopelor noi pentru tractorul dvs. poate fi destul de dificilă. Dar nu vă faceți griji, mai jos gasiti cinci sfaturi simple, astfel încât să faceți cea mai bună alegere atât pentru tractorul dumneavoastră, cât și pentru portofel.

  1. Alegeți anvelopele în funcție de scopul tractorului. De exemplu, dacă se utilizează numai pentru recoltarea culturilor, alegeți anvelope specializate care nu au un efect negativ asupra culturilor. În cazul în care tractorul are un scop general, achiziționați anvelopele care oferă cel mai bun compromis.
  2. În cazul în care anvelopele care au fost instalate pe tractor îndeplinesc complet nevoile dvs. și nu depășesc bugetul alocat, nu exista nici un motiv să alegeti alte anvelope. Nu este înțelept să schimbi ceva care merge bine.
  3. Va trebui să alegeți între anvelope agricole radiale șau diagonale . Acordați atenție acestei opțiuni, deoarece este importantă în funcție de ceea ce doriți de la tractor: manevrarea, tracțiunea sau nivelurile de compactare a solului.
  4. Ar trebui să fii foarte atent cu încărcătura pe care o susțin anvelopele. Asigurați-vă că anvelopele se potrivesc încărcăturii tractorului deoarece se vor uza rapid în cazul în care îl supraîncărcați.
  5. Va trebui să alegeți între anvelope scumpe și cele mai ieftine. Acum, nu va grăbiti să optati catre cele mai ieftine, pentru că nu vei face niciun profit pe termen lung. Faceți un compromis care vă va satisface atât finanțele cât și activitatea pe care trebuie să o faceți cu tractorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *