Sisteme de pardoseala sigure si igienice pentru industria alimentara

In conditiile in care compania ta activeaza in industria alimentara sau a bauturilor, cu siguranta esti constient de normele stricte pe care trebuie sa le respecti in ceea ce priveste igiena. Podeaua spatiilor in care activeaza echipa ta nu este o exceptie, iar cea mai buna recomandare din domeniu sunt tipurile de pardoseli Ucrete.

Ucrete TZ este un sistem de pardoseala utilizat de specialistii care asigura siguranta si functionalitate pentru toti beneficiarii. Capacitatea acestui sistem de a asigura un mediu de lucru adecvat este demonstrata de alegerea acestuia de catre mari companii precum Alka, Antrefrig, La Povincia sau Peris.

Avantajele sistemelor de pardoseala Ucrete

Ucrete este un sistem robust, cu posibilitatea de a crea diferite efecte decorative, avand dimensiuni variabile in functie de spatiul in care urmeaza a fi montat. Astfel, sistemul are urmatoarele caracteristici in functie de aceste dimensiuni:

  • Grosimea de 4 mm este potrivita pentru spatii care au temperaturi intre +700C si -150C;
  • Grosimea de 6 mm rezista la temperaturi cuprinse intre +800Csi -250C. Se poate aplica o curatare usoara cu aburi;
  • Grosimea de 9 mm suporta o curatare completa si temeinica cu aburi, rezistand la temperaturi intre +1200C si -400C;
  • Grosimea de 12 mm are o rezistanta completa la temperaturi de +1300C si -400C. Rezista si in conditiilor unor scurgeri, dar de maxim 1500C.

Inainte de alegerea unei anume grosimi pentru pardoseala, este recomandat sa obtii asistenta din partea unor specialisti carora sa le dai toate detaliile relevante despre tipul de activitate ce se desfasoara in compania ta.

Pe langa adaptabilitatea lor la caracteristicile mediului in care urmeaza sa fie instalate si capacitatea de a crea modele decorative atragatoare care au aspectul de mozaic lustruit, mai sunt si alte avantaje ale  montarii de pardoseli Ucrete:

  • Absenta utilizarii solventilor: acest avantaj confirma siguranta utilizarii acestor pardoseli in mediul alimentar, farmaceutic sau chimic. Se poate utiliza chiar si in fabrici de procesare si productie a alimentelor;
  • Respectarea stricta a conditiilor de igiena: nu favorizeaza dezvoltarea microbilor si a bacteriilor, astfel ca pot fi sterilizate usor;
  • Rezistenta ridicata la temperaturi extreme: dupa cum am mentionat mai sus, in functie de grosime, pardoselile Ucrete rezista excelent la temperaturi foarte inalte sau foarte scazute. De aceea sunt preferate in medii umede, foarte calde sau foarte reci precum: spatii de productie alimentara, camere frigorifice, spalatorii, distilerii, zone de tratare si conservare, cantine sau bucatarii industriale;
  • Rezistenta chimica: sunt foarte utile si in medii farmaceutice sau medicale datorita rezistentei foarte mari la actiunea diferitelor substante chimice precum acizii sau solventii. In astfel de medii este recomandata si aplicarea unui strat protector adecvat;
  • Durata ridicata de viata: rezista cateva zeci de ani chiar si in cele mai agresive medii;
  • Prorietati antiderapante: pardoseala Ucrete previne accidentele datorita capacitatii de a impiedica alunecarea.

Descopera siguranta prin alegerea corecta a sistemului de pardoseala

Pardoseli Industriale este o companie cu experienta de peste 10 ani in domeniul aplicarii de sisteme de pardoseli pentru mediile industriale si civile. Compania isi bazeaza succesul si longevitatea pe cateva valori importante precum siguranta, calitatea si rezistenta. Aceasta isi propune educarea constanta in cele mai noi tehnologii din domeniul de activitate si utilizarea celor mai calitative materiale.

Compania pune la dispozitia clientilor sisteme inovative si complexe de pardoseli epoxidice, poliuretanice, din beton, decorative, ucrete,  din cuart, potrivite atat spatiilor interioare cat si celor exterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *