Solutii complete de instalatii pentru casa ta, de la Shop Einstal

Cei ce locuiesc la casa au nevoie de alimentare cu apa potabila atat pentru uz personal, cat si pentru restul gospodariei. In cazul in care exista si o sera sau gradina, aveti nevoie de echipamentele necesare mentinerii aportului corespunzator de apa din sol. Pe Shop Einstal regasiti sisteme complete de instalatii sanitare si termice pentru cei ce vor sa isi finalizeze lucrarile casei sau au nevoie de schimbari in curte.

Sistemul de irigare – ce beneficii aduce

Polietilena sau PE este unul dintre cele mai utilizate materiale plastice. Este extrem de durabila, dar totodata, eficient de reciclat. In cazul in care detineti o sera sau gradina aveti nevoie de alimentare cu apa, iar asta se va face cu ajutorul tevilor de polietilena si accesoriilor auxiliare.

Pe Shop Einstal gasiti o varietate de tevi si fitinguri, de diferite dimensiuni. In functie de necesitati, pot fi alese diametrul tevii, dar si lungimea acesteia, in functie de modul lor de utilizare. Dupa ce ai masurat cat ti-ar fi necesar pentru a produce un sistem de irigatie complet pentru gradina ta, alege cate colace de teava ti-ar fi necesare si fitingurile potrivite. Un astfel de sistem pozitionat in santurile facute, permite udarea uniforma si echilibrata a plantelor.

Vei economisi timp si apa, fara sa depui prea mult efort. Timpul pe care il petreceti de obicei udand gradina manual poate fi valorificat in alt mod. Prin picurare, economisiti apa consumata, acordand plantelor doar cat le trebuie. Chiar si prea multa apa le poate dauna, de aceea sistemul de irigare le va oferi nivelul de umiditate optim. Construirea unui sistem de irigare iti permite chiar si sa pleci in vacante, stiind ca atunci cand te intorci gradina ta va fi la fel de verde si frumoasa. In plus, poti creste productivitatea prin fertirigare. Prin acest sistem plantele vor primi atat apa, cat si fertilizator, iar recolta va fi pe masura.

De ce sa alegi tevile din polietilena

Acestea sunt extrem de manevrabile, de o greutate redusa, ceea ce va permite instalarea lor mai usor si eficient. Cele de la Shop Einstal sunt de o calitate superioara si se pliaza pe orice cerinta. Acestea au o rezistenta de pana la 50 de ani, iar datorita peretelui interior neted, nu se for forma depuneri, ceea ce inseamna ca presiunea apei ramane constanta.

Acestea sunt rezistente la inghet, abraziune si coroziune. Polietilena este elastica, iar in cazul temperaturilor scazute, volumul lor se va mari, iar apa nu ingheata in interior. Sunt flexibile si fac fata oricaror compusi chimici lichizi sau a elementelor agresive ale solului. Fitingurile te vor ajuta la o imbinare usoara intre ele, fara sa existe scurgeri.

Intra in cadrul site-ului oficial www.shop-einstal.ro pentru a descoperi produse de calitate superioara pentru casa si gradina ta.

Contact:

0766.261.389

0786.124.777

0766.261.392

office@einstal.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *