Studio20 – Cum am reusit sa devenim cel mai cunoscut studio de videochat din lume

angajari videochat-Studio20

studio de videochat - studio 20

Studio20 este un studio de videochat cu o traditie de peste 17 ani si locatii pe 3 continente: Europa, America de Nord si America de Sud. Modelele noastre au fost premiate la numeroase festivaluri internationale de videochat si au primit titluri precum: “Best Model”, “Best Emerging Model”, “Best Smile”, Best Non-Adult Model”, “Best Fetish Model”, “Best Entertainer” etc.

Cum am reusit sa devenim atat de populari si buni in ceea ce facem? Datorita profesionalismului si conditiilor de lucru extraordinare pe care le oferim modelelor ce isi doresc sa lucreze la acest studio de videohat: decoruri luxoase si tehnologie de ultima generatie, suport permanent din partea specialistilor nostri si parteneriate cu cele mai faimoase site-uri de profil. De asemenea, datorita programelor de training special concepute pentru modele, costume unice si campanii de promovare.

Insa, dincolo de toate aceste declaratii care pot parea doar vorbe de marketing, iata cateva motive sincere care ne-au adus succesul international:

1. Suntem un studio de videochat absolut legal. Spre deosebire de alte studiouri, am ales sa desfasuram aceasta activitate in deplina legalitate, conform Legii 196/2003. Astfel, modelele noastre ne aleg pentru ca le oferim venituri sigure si legale. Aici vei avea o meserie cu acte in regula, pe baza unui contract de artist-interpret pe care il vei semna direct cu compania internationala Global Broadcasting Producer. Aceasta companie se va ocupa de promovarea si pregatirea ta ca model de videochat si iti va garanta ca nu vom disparea peste noapte cu banii tai.

2. Oferim un comision cumulativ de pana la 65% din venituri, astfel:
– bonus 2% daca activezi online peste 90 de ore intr-o anumita perioada;
– bonus 5% daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada;
– bonus 5% daca venitul tau depaseste 10.000$ in acea perioada;
– bonus 5% daca ramai in echipa acestui studio de videochat timp de 12 luni complete.
In plus, pentru ca modelele noastre sa ajunga la aceasta performanta, le motivam cu un venit lunar minim de 1.000$, garantat in primele 3 luni de activitate.

3. Suntem singurul studio de videochat ce dispune de certificat “Gold” Live Jasmin. De asemenea, avem un buget de marketing care depaseste 100.000$ pe luna. Astfel, asiguram modelelor noastre un trafic zilnic de peste 300.000 de membri online, pentru ca ele sa aiba permanent activitate pe site-urile de videochat.

4. Suntem constienti de faptul ca modelele care lucreaza aici isi doresc sa simta cu adevarat satisfactia muncii lor. Astfel, daca ai nevoie, te putem ajuta cu bani pentru a-ti completa garderoba si trusa de machiaj. Mai mult, dupa 6 luni in cadrul studioului de videochat poti solicita credite fara dobanda direct de la noi!

5. La Studio20 investim in pregatirea si perfectionarea modelelor noastre. In cadrul acestui studio de videochat iti oferim cursuri individuale de limba engleza si cultura generala, cursuri de make-up etc. Experienta nu este necesara, deoarece trainerii nostri te vor invata tot ce trebuie sa stii pentru a te descurca in fata camerei video, ca tu sa devii un model de top si sa „Excelam impreuna!”

Toate aceste aspecte si principii contribuie la succesul Studio20, cel mai mare studio de videochat din lume! Daca si tu vrei sa faci parte din echipa noastra si sa castigi pana la 25.000 de dolari pe luna, trimite-ne CV-ul tau la adresa jobs@studio20.ro sau contacteaza-ne la unul din numerele: 0724.777.757 / 0748.777.757. Iti vom raspunde la orice intrebare si te vei convinge de ce suntem cei mai buni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *