Studio20 iti ofera cele mai bune conditii de angajari in videochat!

angajari_model_videochat

Succesul de care se bucura Studio20, indiferent ca vorbim de locatiile din Romania sau din afara tarii (precum Los Angeles, Columbia sau Budapesta), nu se datoreaza doar simplului fapt ca industria videochatului este un domeniu la moda, in continua dezvoltare si la mare cautare in randul tinerelor din ziua de azi, ci si conditiilor de lucru oferite. Practic, conditiile de angajari in videochat sunt cele care fac diferenta intre noi si restul studiourilor care nu reusesc sa se ridice la acelasi nivel de profesionalism si beneficii financiare.

Veniturile fabuloase de pana la 10.000 de dolari pe luna pe care le poti castiga la Studio20 in urma angajarii in videochat nu sunt, insa, singurul motiv pentru care tot mai multe modele aleg sa lucreze aici. Iata, asadar, care sunt principalele beneficii de neegalat pe care le ofera Studio20 in materie de angajari in videochat:

1. Contract ferm de artist-interpret
Pentru a-ti asigura in mod oficial cele mai bune conditii de angajari in videochat, inca din prima ta zi de activitate la noi vei semna un contract ferm de artist-interpret direct cu producatorul nostru international. Acesta se va ocupa pana in cel mai mic detaliu de promovarea ta si iti va garanta toate conditiie de lucru promise. In felul acesta, te vei bucura de un loc de munca stabil, cu venituri sigure si legale, impozitate conform legislatiei in vigoare. Acest lucru atrage cu sine alte beneficii remarcabile: drept la pensie, asigurare de sanatate etc.

2. Comision standard de 50% + numeroase bonusuri de activitate si fidelitate
Conform contractului semnat, vei beneficia de un comision echitabil de 50% din incasarile tale totale lunare, la care vei putea adauga treptat numeroase bonusuri. Prin urmare, vei avea posibilitatea de a-ti suplimenta considerabil castigurile, putand sa atingi pragul unui comision cumulativ de 65% din incasarile obtinute datorita angajarii in videochat la Studio20.

3. Venit minim lunar garantat in valoare de 1.000$
Acesta este valabil in primele 3 luni de activitate ca urmare a angajrii in videochat la Studio20, indiferent de performantele tale online din aceasta perioada. Astfel, pana cand vei incepe sa devii un model de top, vei avea deja asigurat un trai decent.

4. Training-uri, decoruri de lux si aparatura de ultima generatie
Avand in vedere ca experienta anterioara in videochat nu este obligatorie pentru a lucra la noi, iti vom pune la dispozitie tot suportul specialistilor nostri pentru a deprinde tainele meseriei si a avea posibilitatea reala de a face performanta in cadrul studioului ales de tine. Asadar, trainerii nostri te vor invata tot ce ai nevoie sa stii, iti vor preda in mod gratuit cursuri individuale de limba engleza si cultura generala, de machiaj etc. Vei beneficia de trafic online urias, camere tematice si echipamente profesionale. La toate acestea se adauga diferite spatii de relaxare (sala de masaj sau fitness, restaurant, jacuzzi etc.). In felul acesta vei avea de castigat atat pe plan profesional, cat si personal.

5. Credite in rate fara dobanda
Nu in ultimul rand, deoarece Studio20 iti ofera, intr-adevar, cele mai bune conditii de angajari in videochat, dupa minim 6 luni petrecute aici poti accesa credite fara dobanda direct de la noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *