Tenisi dama ieftini sau espadrile?

Noi, generația Y, tindem spre inovare, tehnologizare și din ce în ce mai mult pe eficacitate. Tocmai de aceea în ultima perioadă s-a extins atât de mult nevoia de a cumpăra haine online. Totul a plecat de la o nevoie, o nevoie de a soluționa problemele într-un timp mai scurt și fără bătaie de cap. Ceea ce mulți nu au conștientizat este că noi, atunci când alegem să cumpărăm anumite produse, o facem și pentru că ne identificăm cu brandul.

Există tabăra celor ce vor alege întotdeauna o pereche de tenisi dama ieftini în detrimentul unor espadrile.

Când vine vorba de pantofi sport dama toate femeile, fără excepție, vin cu pretenții. Să fie comozi, dar să fie și la modă. Să nu facă piciorul să arate butucănos sau să nu îngroașe glezna. De aici a pornit și crearea espadrilelor.

Tabăra celor care preferă tenisi dama ieftini este formată din femei tinere, cu un stil de viață activ, care fac sport și sunt interesate de sănătatea și aspectul lor. Acestea vor căuta întotdeuna o pereche de pantofi sport dama comozi, stilați și potriviți stilului lor de viață.

În timp ce tabăra celor ce vor prefera espadrile este formată tot din femei active. Dar care preferă pantofi sport dama care sunt mai ușor de purtat. Espadrile care să se muleze pe picior și să nu dea senzația că ele sunt pe fugă.

Indiferent din ce tabără faci parte este evident că ești interesată de aspectul și sănătatea ta. Fie că alegi tenisi dama ieftini sau espadrile este clar că ești fan cumpărăturilor online. Că preferi să cumperi haine online în loc să pierzi timpul prin mall-uri în timp ce ai putea face o plimbare în aer liber.  Comoditatea oferită de încălțările sport fac zilele mai ușoare și tocmai de aceea este bine să ai mereu una la îndemână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *