Top 5 instrumente și ustensile care nu trebuie să lipsească din salonul unui manichiurist profesionist

Pentru a putea oferi servicii de manichiură profesionale care să se apropie cât mai mult de perfecțiune este nevoie să investești în produse și echipamente profesionale care să te ajute să îți eficientizezi și să îți ușurezi munca. Descoperă care sunt cele mai importante instrumente de care ai nevoie și optează pentru opțiunile perfecte tehnicii tale de lucru în așa fel încât să poți satisface chiar și cele mai complexe cerințe din partea clientelor tale. Cumpără aspiratoare pentru unghii de la Creative Nails!

Freza electrică

Dacă până nu de mult pilirea manuală era singura modalitate de îndepărtare a materialului vechi de pe unghii și de mătuire a acestora, astăzi ai la dispoziție un instrument care te ajută să realizezi acești pași mult mai rapid și eficient. Pila sau freza electrică este un dispozitiv electric care, prin rotații foarte rapide, reușește să imite acțiunea clasică de pilire, însă la o viteză mult mai mare. Freza dispune de mai multe capete interschimbabile, fiecare dintre acestea servind unui alt scop. Există variante pentru îndepărtarea ojei semipermanente sau a gelului de pe unghii, pentru șlefuirea unghiei naturale sau pentru stilizarea cuticulei, în condiții de maximă siguranță și fără disconfort. 

Lampa UV

Unul dintre cele mai importante elemente care nu trebuie să lipsească din niciun salon profesional de manichiură este lampa UV, echipamentul fără de care uscarea materialelor profesionale pe unghii nu ar putea avea loc. Lampa este indispensabilă în procesele de realizare a manichiurilor cu gel sau semi, dat fiind faptul că aceste produse se întăresc doar la expunerea la radiații mari de lumină pentru câteva secunde pentru a asigura rezistență și un aspect uniform. 

Aspiratorul pentru praf de unghii

Chiar dacă stilizarea unghiilor pare un domeniu foarte atractiv și ofertant, este supus și unor condiții periculoase pentru client, dar mai ales pentru tehnician. Praful degajat în aer la momentul pilirii unghiei și a materialelor de lucru poate deveni nociv în cantități foarte mari, motiv pentru care este esențială asigurarea unor condiții perfecte de curățenie și igienă. Includerea unui aspirator pentru praf de unghii în bancul de lucru este esențială pentru a minimiza pericolul și avea grijă de sănătatea ta. Acesta absoarbe instant cantitatea de praf rezultată, fără să mai plutească în aer și să poată fi astfel inhalat. Găsești la Creative Nails modele variate de aspiratoare pentru unghii dintre care să alegi în funcție de spațiul de care dispui, dar și de cantitatea de reziduu ce trebuie aspirată constant, în așa fel încât să îți poți asigura condiții de lucru de maximă siguranță. 

Luminile profesionale

Pentru că detaliile fac diferența dintre o manichiură impecabilă și una slabă, este important să ai parte de o lumină cât mai bună în salon în așa fel încât să poți aplica cu precizie fiecare strat de produs, să trasezi perfect orice linie și rezultatul final să fie cât se poate de satisfăcător. În egală măsură, luminile profesionale sunt necesare și în momentul în care îți dorești să faci poze lucrărilor tale și vrei să surprinzi toate detaliile care se observă în realitate. 

Șabloanele pentru unghii

Din categoria accesoriilor menite să îți facă munca mai ușoară, șabloanele sunt elementele de care ai nevoie dacă îți dorești să creezi modele de unghii cu gel cât mai lungi și impresionante. Acestea reprezintă structura de care ai nevoie pentru a putea realiza construcții cât mai rezistente, de dimensiuni variabile, în așa fel încât să poți satisface fiecare cerință din partea clientelor tale.

Achiziționează echipamentele de unghii de care ai nevoie de la Creative Nails și perfecționează-ți serviciile oferite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *