Transforma o situatie de criza in avantaj

Evolutia unui brand este presarata deopotriva cu situatii favorabile, cat si cu evenimente mai putin placute care, daca nu sunt gestionate corespunzator, pot afecta considerabil reputatia acestuia. Detinerea unor abilitati de comunicare in situatiile de criza este o conditie primordiala fara de care un brand nu ar putea atinge succesul. Intelegerea faptului ca ignorarea problemelor nu aduce niciun beneficiu asupra imaginii sale este primul pas spre o strategie corecta care sa ajute la fundamentarea increderii publicului in ceea ce declara si ce face aceasta entitate.

De ce sa lasi situatiile de criza in grija Tudor Communication?

Colaborarea cu agentia noastra poate reprezenta un pas vital in evolutia brandului tau. Cand vorbim de situatii de criza, cel mai important pas pe care trebuie sa il face este sa actionam in asa fel incat sa le prevenim. Cu toate acestea, de multe ori factorul negativ nu poate fi evitat si de aceea este nevoie de o echipa de specialisti care sa stie cum sa se raporteze la problema in asa fel incat nici reputatia si nici activitatea pe piata sa nu fie afectate.

Astfel ca, de fiecare data cand un nor negru se abate asupra brandului tau, noi detinem cunostintele necesare pentru a-l transforma in roz. Cu alte cuvintele, o criza genereaza foarte multa expunere. Cu abordarea corecta, reusim sa o transformam in promovare gratuita. Actionam rapid, combatem informatiile false cu dovezi concrete, asumam greselile acolo unde este cazul sau abordam strategia cea mai corecta pentru situatia curenta in asa fel incat sa eliminam confuzia si sa nu pierdem increderea publicului.

Ne canalizam atentia catre acele forme de comunicare care sa ne ajute sa- transmitem informatiile dorite catre acele categorii de public care ar putea fi afectate de criza generata. Construim mesaje clare, bazate pe realitate si adaptate la criza curenta in asa fel incat sa ne demonstram onestitate si bunele intentii. Publicul trebuie sa constientizeze ca opinia lor este mai importanta decat aparentele pozitive si dea ceea nea sumam orice context, chiar si pe cele nefavorabile.

Care sunt beneficiile unei comunicari de criza eficiente?

Cu Tudor Communication ai sansa de a transforma orice situatie negativa in prilej de consolidare a imaginii si de promovare totodata. Experienta vasta in domeniu ne face alegerea potrivita cand vine vorba de comunicare in situatii de criza. Reusim sa ne pliem pe fiecare caz in parte si sa scoatem tot ce este mai bun din ele.

In plus, printr-o abordare corecta nu doar ca reduci pe cat posibil efectele negative care vizeaza imaginea brandului, dar poti limita si pierderile financiare care ar putea surveni in urma acestei etape dificile din viata lui.

Identifici pericolele, conturezi o strategie eficienta si o pui in aplicare cu ajutorul Tudor Communication.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *