Ai nevoie de un transport mobilă ieftin? Sună la SprintMove!

Oare cât de greu este cu adevărat să găsești o firmă care să îți transporte mobila fără să i se întâmple absolut nimic? Indiferent că vrei să te muți sau doar ce vrei să îți achiziționezi o mobilă și nu știi cine o transportă, primul lucru care îți trece prin cap e siguranța ei, că nu ți-ai dori să ajungă stricată, nu ți-ai dori să fie nici manipulată și trântită cum trântesc cei de la avioane bagajele, dar parcă nici nu ai vrea să dai o groază de bani cu gândul că oricum nu ai garanția că aceasta va ajunge intactă la destinație. Ei bine, aceste gânduri de azi înainte nu își mai au locul. Recunoaștem, mulți am fi gândit la fel, însă în 2018 noi îți oferim ocazia să îi cunoști pe cei de la SprintMove.

Cine este SprintMove și ce facilități oferă? Află acum!

SprintMove este formată din echipe tinere și entuziasmate, profesioniste, dovedind de-a lungul celor 7 ani că sunt cea mai bună companie de transport mobila Bucuresti și că pun întotdeauna accent pe calitatea pe care o oferă clienților, fapt pentru care oferă și prețuri avantajoase, dar și soluții complete de transport și personalizate pentru fiecare client în parte.

SprintMove este compania care te poate ajuta atunci când vine vorba de transport mobila ieftin, pentru că partea financiară în viața noastră este un subiect extrem de delicat și ne place să facem dealuri bune, mai ales atunci când consideram că prețurile sunt avantajoase. Însă de altfel la SprintMove. vei ști întotdeauna prețul dinainte, ca să nu te gândești că există costuri ascunse. Iar prețurile lor față de alți concurenți de pe piață, în raport cu serviciile pe care le oferă, sunt de 2x mai mici.

Oferă serviciul de transport mobila atât local, național cât și internațional. Și dacă îți făceai griji că bunurile tale nu sunt lăsate pe mâini bune, trebuie să îți spunem că nu doar că oferă servicii premium și prețuri avantajoase, dar îți oferă și asigurare prin polița transportatorului CMR – că astfel ai garanția că acestea vor ajunge la destinație fără cusur. Ce putem să îți spunem noi este că această companie este cu siguranță cea mai bună soluție la nevoia ta.

Ai o mulțime de motive să-i alegi!

Grijiile, stresul și toată zăpăceala mutării va dispărea odată ce echipa  de la SprintMove va fi acolo, alături de tine, ajutându-te să îți duci la îndeplinire visul. Nu te mai stresa pentru cine îți transportă marfa, în ce mașini, și ce metode de protecție aplică, pentru că acum ai la îndemână SprintMove, compania care îți va furniza absolut tot ce ai nevoie ca mutarea să fie una pe placul tău.

Ești pregătit de lucruri mari? Intră pe https://sprintmove.ro și fă o cotație de preț pentru mobila pe care vrei să o transporți. Vei fi și tu uimit de câte beneficii poți primi! Pentru că la SprintMove ei pun preț pe profesionalism, prin asta se diferențiază!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *